Άγριες Μέλισσες: Οι "τρέλες" της Μαρίας Κίτσου και της Κατερίνας Διδασκάλου πίσω από τις κάμερες! Έγινε αποκάλυψη!

Τι ειπώθηκε στους «Κού κου»;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Οι

"Τρέλες" κάνουν η Μαρία Κίτσου και η Κατερίνα Διδασκάλου πίσω από τις κάμερες την ώρα των γυρισμάτων της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η τηλεοπτική "Μυρσίνη" παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και μίλησε για την επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Μπορεί ο ρόλος της να την θέλει αντιπαθή και να φέρεται άσχημα στην Ασημίνα και την Λενιώ, όταν κλείνουν οι κάμερες είναι... άλλος άνθρωπος.

«Περνάω υπέροχα και με την Έλλη Τρίγγου, που έχουμε πολύ σκληρές σκηνές. Με την Μαρία Κίτσου κάνουμε τρελές πλάκες. Τελειώνουμε αυτές τις πολύ σκληρές σκηνές, τις… bitches σκηνές και μετά κάνουμε πολλά γέλια», αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Μαρία Κίτσου: "Καμία δεοντολογία;" Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες ξεσπά!

"Καμία δεοντολογία;"! Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες, Μαρία Κίτσου ξεσπά σε πρόσφατη συνέντευξή της!

Τι ήταν ωστόσο αυτό που την ενόχλησε τόσο, ώστε να ξεσπάσει;

Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Δούκα και Κωνσταντή! Οι απειλές και ο εκβιασμός!

Η ίδια όπως είναι γνωστό, δεν πολύ ασχολείται με δημοσιεύματα, αλλά αυτή τη φορά θέλησε να μιλήσει ανοιχτά και να πάρει την θέση της στο νέο "κύμα" των fake news.

Μιλώντας στο “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα η ίδια είπε για τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, "Εκνευρίζομαι. Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν και στη συνέχεια έγινε και ανακύκλωση. Αναδημοσιεύονταν πράγματα χωρίς να έχουν ίχνος αλήθειας. Η μάστιγα των fake news. Καμία δεοντολογία; Τι να πω… Σοκαρίστηκα!".

Διάβασα ότι με τη δημοσιότητα σε πιάνει κρύος ιδρώτας. Όλο αυτό το μπαμ με τις Άγριες Μέλισσες πώς το διαχειρίζεσαι;

Λόγω του τεράστιου όγκου δουλειάς δεν βγαίνω από το σπίτι. Είμαι γύρισμα – σπίτι. Δεν κυκλοφορώ ιδιαίτερα. Τις ελάχιστες φορές που βγήκα, πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, ήταν τρομερό αυτό που συνέβη. Χάρηκα πολύ που εισέπραξα όλη αυτή την αγάπη, αλλά ένιωσα και μια πίεση από όλο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που επιζητώ τη δημοσιότητα. Δεν θα βγω για να με δουν.