X-factor: Συγκίνησαν οι AC²! Η αποκάλυψη για το bullying που έχουν δεχτεί!

Το μήνυμα που έστειλε η Δέσποινα Βανδή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
X-factor: Συγκίνησαν οι AC²! Η αποκάλυψη για το bullying που έχουν δεχτεί!

Συγκίνησαν απόψε στο X-factor οι AC². Το συγκρότημα μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί στην ζωή του και η αποκάλυψη σοκάρει.

Σήμερα στο 8ο live οι διαγωνιζόμενοι είχαν να περάσουν από δυο δοκιμασίες. Αρχικά εμφανίστηκαν με ένα τραγούδι που επέλεξαν οι coach τους, ενώ στην συνέχεια με ένα της επιλογής τους.

Με το τραγούδι Imagine έκαναν την δεύτερη εμφάνισή τους οι AC² από την ομάδα των groups με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους.

Τα παιδιά λίγο πριν βγουν στην σκηνή συγκίνησαν με τις ιστορίες του καθώς και οι δυο λόγω της ξένης καταγωγής τους έχουν υποστεί bullying για την εμφάνιση τους.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μετά την ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή το x-factor αλλάζει ημέρα προβολής.

X-Factor Highlights: Tα λόγια του Μάστορα που συγκίνησαν και η εμφάνιση της Βανδή που «έκοψε» ανάσες!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του X-Factor! Tα λόγια του Μάστορα που συγκίνησαν και η εμφάνιση της Βανδή που «έκοψε» ανάσες!

Τα λόγια του Χρήστου Μάστορα στο σημερινό επεισόδιο, συγκίνησαν διαγωνιζόμενη, μετά το τραγούδι που ερμήνευσε επί σκηνής του X-factor.

Σήμερα, είναι η σειρά του Μιχάλη Τσουσόπουλου να επιλέξει τα πρόσωπα που θα περάσουν στην επόμενη φάση του show.

Η Μαίρη Βασιλειάδου τραγούδησε το «Stay» της Rihanna στο Chair Challenge, διεκδικώντας μία από τις τέσσερις καρέκλες και την είσοδό της στα live του talent show.

«Ήσουν τέλεια, καταπληκτική. Ανήκεις σε αυτή τη γενιά τραγουδιστών στην Ελλάδα που νομίζω εύκολα περνάνε και τα σίδερα. Σε άκουσα πάρα πολύ καλή. Εγώ έχω εντυπωσιαστεί, νομίζω σήμερα θα δυσκολευτεί πάρα πολύ ο Μιχάλης, συγχαρητήρια από εμένα», της είπε ο Χρήστος Μάστορας και συγκινήθηκε.

X-factor: H 17χρονη Δήμητρα άφησε άφωνο τον Μάστορα - «Παραλίγο να ρίξεις το στούντιο»! (Βίντεο)

H 17χρονη Δήμητρα ανέβηκε στην σκηνή του X-factor και άφησε άφωνο τον Χρήστο Μάστορα. «Παραλίγο να ρίξεις το στούντιο» της είπε.

Ο κριτής έχει εντυπωσιαστεί από σχεδόν όλες τις διαγωνιζόμενες της ομάδα τους Τσαουσόπουλου.

Το τραγούδι «Just give me a reason», σε μουσική και στίχους των Pink, Jeff Bhasker και Nate Ruess που έχει ερμηνεύσει η Pink, επέλεξε για την εμφάνισή της στο Chair Challenge του X Factor η 17χρονη Δήμητρα Δημητρίου από την Κύπρο, που συμμετέχει στην ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

«Δήμητρα, μετά τη Μαίρη πίστευα ότι δεν θα ακούσουμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Ήρθες όμως και παραλίγο να ρίξεις το στούντιο. Δεν υπάρχει η χροιά σου, τα γυρίσματά σου, έχεις θείο δώρο και το έχεις δουλέψει μάλιστα και πολύ. Αν αποβάλλεις λίγο αυτή την αμηχανία και το άγχος της στιγμής, θα είσαι top», της είπε.

X-factor: Διαγωνιζόμενη έκανε την ανατροπή αλλά της βγήκε... ξινή! (Βίντεο)

Διαγωνιζόμενη έκανε την ανατροπή αλλά της βγήκε... ξινή, αφού δεν κατάφερε να πάρει μια καρέκλα στο X-factor στην ομάδα του Τσαουσόπουλου.

Το τραγούδι «Άνθρωπε» σε μουσική του Aurel Giroveanu και στίχους των Άνκα και Χριστίνας Περικλέους, που έχει ερμηνεύσει η Angela Similea επέλεξε για την εμφάνισή της στο Chair Challenge, η 16χρονη Ειρήνη Περικλέους από την Κύπρο.

«Εγώ προσπάθησα να δείξω κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν θα έκανε κάποιος άλλος και έχασα. Απογοητεύτηκα αλλά πάμε για καλύτερα», είπε η ίδια φεύγοντας.

X-factor: Ξέσπασε ο Μάστορας στο πλατό! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Ξέσπασε ο Χρήστος Μάστορας στο πλατό του X-factor. Τι συνέβη και είπε σε παίκτρια «Γιατί κάνεις τη δουλειά μας τόσο δύσκολη;».

Η Μαρία Κοσμάτου επέλεξε το «Stop» της Sam Brown, σε μουσική και στίχους των Sam Brown, Gregg Sutton, Bruce Brody, για την εμφάνισή της στο Chair Challenge του X Factor με την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

«Α ρε Μαρία, μας το χάλασε. Δηλαδή έψαχνα να βρω κάτι αρνητικό. Λέω θα βρω κάτι. Γιατί το είπες τόσο καλά; Γιατί κάνεις τη δουλειά μας τόσο δύσκολη; Δεν το πιστεύω. Αυτό ήθελε κότσια», της είπε ο Χρήστος Μάστορας, ξεσπώντας. X-factor: Διαγωνιζόμενη έκανε την ανατροπή αλλά της βγήκε... ξινή! (Βίντεο)

«Ήταν εμφάνιση τελικού κορίτσι μου», της είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Θεοφάνους.