Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο που δεν θέλει να πάει στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ!

Αυτό το όνομα έδωσε ο ίδιος!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο που δεν θέλει να πάει στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ!

Αυτό είναι το πρόσωπο που ο Νίκος Μουτσινάς δεν θέλει να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΙ.

Καλεσμένη του βρέθηκα η καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια όπου και δεν γινόταν να μην περάσουν από ένα παιχνίδι δοκιμασία.

Μετά την συνέντευξη τους, όπου η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάθισαν σε ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά και ο κάθε ένας θα έπρεπε να απαντήσει στην ερώτηση που του γινόταν. Αν δεν απαντούσε θα έπρεπε να φάει το αντίστοιχο πιάτο.

Μετά λοιπόν από ερώτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το ποιος δεν θα ήθελε να πάει με τίποτα καλεσμένος στην εκπομπή του, έδωσε μια διπλωματική απάντηση για να μην φάει φρουτόκρεμα με μηλόξυδο, γαρίδες και αυγό.

Έτσι, λοιπόν είπε... Ματίνα Νικολάου.

ΣΚΑΙ: Μετά το Νίκο Μουτσινά ετοιμάζεται να "κλέψει" ακόμα δυο παρουσιαστές από άλλο κανάλι!

Μετά το Νίκο Μουτσινά το κανάλι ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να "κλέψει" ακόμα δυο παρουσιαστές από άλλο κανάλι και έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω πληροφορίες που μόλις έφτασαν στα αυτιά μου και δεν έχουν γραφτεί - ακόμα - πουθενά αλλού!

Όπως όλοι γνωρίζουμε το κανάλι του Φαλήρου κατάφερε και έπεισε τον παρουσιαστή που σημείωνε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν στο OPEN να ενταχθεί στο δικό του δυναμικό και σύμφωνα με όσα καταγράφουν καθημερινά τα μηχανάκια της Nielsen φαίνεται πως η επιλογή αυτή ήταν πολύ σωστή αφού έχουν πάρει "φωτιά" τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Αλλά για να μην χρονοτριβώ...

Νίκος Μουτσινάς: "Είναι ψέμα!" - Η απίστευτη "έκρηξη" στις κάμερες όταν τον ρώτησαν για το OPEN! Βίντεο...

Πηγή μου, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό μου αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα ότι το κανάλι βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασίες για το δεύτερο μισό της σεζόν που... καταφθάνει αφού από τον Ιανουάριο θα έχουμε προσθήκες και αλλαγές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά νέα projects, πολλές ιδέες και πολλά ονόματα παρουσιαστών που ίσως καταφέρουν να δώσουν μια παραπάνω ώθηση στους τηλεθεατές για να... μην αλλάξουν κανάλι!

Ποιοι είναι οι δυο παρουσιαστές

Ο ίδιος άνθρωπος που αποκάλυψε και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog πως δυο πολύ γνωστοί παρουσιαστές μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του σταθμού κι έχουν ήδη δεχτεί πρόταση! Η μία είναι μια πολύ λαμπερή παρουσιάστρια που βρίσκεται αυτό το καιρό στο επίκεντρο για την επιτυχία που σημειώνει σε άλλο κανάλι και ο δεύτερος είναι παρουσιαστής που επίσης βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι και πιάνει κορυφή με τα νούμερα που παρουσιάζει στον σταθμό του όταν έχει εκπομπή...

Σίγουρη απάντηση δεν έχει δοθεί από κανέναν από τα δυο αυτά πρόσωπα, ωστόσο εγώ μπορώ να σας πω με σιγουριά πως τουλάχιστον η λαμπερή κυρία δεν θα πει το ναι...