X-factor: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς! Πριν φύγει μίλησε για τον πατέρα του που πέθανε!

Την οριστική απόφαση πήραν οι κριτές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
X-factor: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς! Πριν φύγει μίλησε για τον πατέρα του που πέθανε!

Αυτή την αποχώρηση από το X-factor δεν την περίμενε κανείς απόψε. Μάλιστα, ο διαγωνιζόμενος πριν φύγει μίλησε για τον πατέρα του που πέθανε και συγκίνησε.

Ολοκληρώθηκε το 8ο live και η πεντάδα του ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα μέσα από την συχνότητα του Open tv.

Ωστόσο, σήμερα ένας παίκτης ή ένα συγκρότημα έπρεπε να αποχωρήσει. Αυτοί ήταν οι Liak and The Cover μετά από την ψηφοφορία των κριτών, οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν οι Άνω - Κάτω. Μετά την ανακοίνωση ο Γιώργος Θεοφάνους τους έκανε και μια έκπληξη, καθώς τους πρότεινε να κάνουν διασκευή το κομμάτι που τραγούδησαν αφού ήταν εκείνος που το έγραψε.

Λίγο πριν την αποχώρηση ο Liak με αφορμή το τραγούδι που έπρεπε να επιλέξουν να πουν στο δεύτερο μέρος του live μίλησε για τον πατέρα του που πέθανε και ξέσπασε σε κλάματα. Βέβαια , και οι AC² συγκίνησαν με την ιστορία τους.

X-Factor: Ποιος αποχώρησε απόψε; Δεν το περίμενε κανείς αυτό το όνομα....

Ποιος αποχώρησε απόψε από το X-factor; Δεν το περίμενε κανείς ότι θα φύγει αυτο το όνομα καθώς ήταν ένα από τα φαβορί του show.

Όταν όλοι οι παίκτες ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους επί σκηνής του μουσικού διαγωνισμού του Open η ώρα της μεγάλης αγωνίας έφτασε για όλους.

Τελευταίοι πάνω στην σκηνή έμειναν οι AC² και η Ζωή Μισέλ Μπακίρη και οι παίκτες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους με ένα τραγούδι της επιλογής τους.

Οι κριτές όμως έδωσαν το τελικό αποτέλεσμα και έδειξαν την έξοδο στην Ζωή Μισέλ Μπακίρη. X-Factor Highlights: Τα νεύρα του Μάστορα, η ασθένεια και η αποχώρηση!

Ζωή Μισέλ Μπακίρη

Οι Μέλισσες ξεσήκωσαν την σκηνή του Χ-Factor με τα τραγούδια τους, ενώ υπήρξε και μια αναπάντεχη προσθήκη!

Ο Χρήστος Μάστορας υποδέχθηκε στο έβδομο live του μουσικού διαγωνισμού του Open τους δύο αγαπημένους του partners in crime, για να γίνουν μαζί… Melisses και να «ταρακουνήσουν» τη σκηνή του X Factor και τα κατάφεραν!

Το αγαπημένο συγκρότημα ξεσήκωσε κοινό, τηλεθεατές και κριτές με τα τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει και έχουν υποστηρίξει!

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας όμως υπήρξε μια αναπάντεχη προσθήκη όταν ο Άρης Μακρής θέλησε να τραγουδήσει μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και εντυπωσίασε τους πάντες!

Δείτε το σχετικό βίντεο: