Μαρία Μποκοδήμου: Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο! Η ανάρτηση για τους gay με το μακροσκελές κείμενο!

«Ποταμός» η παρουσιάστρια! Τι είπε ο Αργυρόπουλος;

Μαρία Μποκοδήμου: Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο! Η ανάρτηση για τους gay με το μακροσκελές κείμενο!

Η ανάρτηση για τους gay με το μακροσκελές κείμενο από την Μαρία Μπακοδήμου! Δείτε τη φωτογραφία που προκάλεσε σάλο αλλά και την αντίδρασή της!

Η παρουσιάστρια, ανέβασε μια φωτογραφία με έναν άντρα, ο οποίος φορούσε ρούχο της συλλογής της! «Η νέα μας collection στο Marymaryshop.gr είναι τοσο ωραία που την λατρέψανε κι οι μουσάτοι» έγραψε στην ανάρτηση και τα σχόλια πήραν φωτιά!

Η Μαρία Μπακοδήμου στην συνέχεια, απάντησε για τα όσα άκουσε μέσω social media γράφοντας ένα κείμενο «ποταμό», το οποίο σχολίασε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος! Αυτή βέβαια, δεν είναι η μόνη φορά που η παρουσιάστρια ξεσπά στο Instagram!

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.
Δεν θέλω να αναστατώσω περισσότερο όσους ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο post μου. Κι ούτε θέλω να απολογηθώ, μόνο να διευκρινίσω. Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους. Έχω σβήσει όσα θεώρησα ότι ανήκουν στο μεσαίωνα. Έκανα repost μια φωτο, περισσότερο από χιούμορ και λιγότερο από ακτιβιστική διάθεση. Όμως λυπήθηκα που πολλές νέες γυναίκες εκτιμούν και φοβούνται ότι τέτοιες εικόνες θα παρασύρουν τα παιδιά τους σε “λάθος” σεξουαλικές συμπεριφορές. Δεν γίνεσαι straight επειδή γεννήθηκες κι ανατράφηκες σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και ούτε γίνεσαι gay επειδή πηγαίνοντας να γεννήσει η μάνα σου πέρασε από τη Σταδίου κι είδε το Gay Parade. Mε τρόμαξε αυτός ο φόβος που αναγνώρισα στα μηνύματα. Θυμήθηκα τους φίλους μου που η μάνα τους τους έκλεισε την πόρτα και την αγκαλιά της, όταν έμαθε τις επιλογές τους. Και θυμήθηκα και τους άλλους φίλους μου που δεν το λένε στη μάνα τους κι εκείνη δεν ρωτάει λες και δεν καταλαβαίνει. Kαι θυμήθηκα τις ιστορίες τους με τους παντρεμένους με παιδιά που βγαίνουν στα κρυφά να συναντήσουν την ταυτότητα τους. Ενοχή και ψέμα για τα παιδιά μας που έχουν τις δικές τους επιλογές ; Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεφύγουμε από αυτό. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ» έγραψε η ίδια! Χωρίς άλλα σχόλια από εμάς, αφού είναι περιττά, δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Δημήτρης Αργυρόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου: Το περιστατικό φρίκης που είχαν κρατήσει κρυφό! Είχαν δει με τα μάτια τους..

Το περιστατικό φρίκης που είχαν κρατήσει κρυφό ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου! Είχαν δει με τα μάτια τους...

Ο φωτογράφος παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη στο Celebrity Travel ταξίδεψαν στη Γη του Πυρός. Εκεί, αποκάλυψε πως όταν ήταν ζευγάρι με τη Μαρία Μπακοδήμου, έκαναν ένα ταξίδι από Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, όπου εκεί είδαν και εξωγήινους. Απόσπασμα από το επεισόδιο προβλήθηκε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.

«Με τη Μαρία Μπακοδήμου, όταν τα είχαμε πριν από πάρα πολλά χρόνια, υπήρχε το Camel Trophy. Τότε, λοιπόν, είχε έρθει η Μαρία εδώ, το έχει κάνει αυτό το ταξίδι, κι εγώ είχα πάει στο Λος Άντζελες και την περίμενα εκεί.

Και μετά κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι από Λος Άντζελες φτάσαμε στο Σαν Φρανσίσκο κι εκεί θα σου πω σε παγκόσμια πρώτη ότι είδαμε εξωγήινους», είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.