Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα το έκανε ξανά! "Έριξε" καυτό spoiler για τη σειρά!

Τα είπε όλα on air!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα το έκανε ξανά!

Η αγαπημένη «Βιολέτα» από την κορυφαία σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», δε δίστασε και το έκανε ξανά! "Έριξε" το πιο καυτό spoiler και τους άφησε όλους "άφωνους" με την αποκάλυψή της!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τη συνέχεια της σειράς που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές στην Ελλάδα.

Σας θυμίζουμε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και έναν αγαπημένο τραγουδιστή να "εισβάλει" στη σειρά!

Έτσι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία εγκυμοσύνη που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, χωρίς να δώσει ωστόσο περαιτέρω πληροφορίες για το πρόσωπο.

Στη συνέχεια σχολίασε πως στο χωριό από το οποίο κατάγεται, το κουτσομπολιό ήταν κάτι σύνηθες αλλά ταυτόχρονα κάτι που την ενοχλούσε πολύ!

Άγριες Μέλισσες: H "Βιολέτα" έβγαλε στην φόρα βίντεο και τους συγκλονίζει όλους!

Η "Βιολέτα" από τις Άγριες Μέλισσες έβγαλε στην φόρα βίντεο από το χωριό και τους συγκλονίζει όλους για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έχει σημαντικό ρόλο στη σειρά, πολλές φορές δίνει μικρά spoiler για τις εξελίξεις.

Αυτή την φορά στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο από το Διαφάνι, και τα πλάνα που τράβηξε τα λένε όλα. «Διαφάνι. Θαύμα της Παναγίας», γράφει στη λεζάντα της.

Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Δούκα και Κωνσταντή! Οι απειλές και ο εκβιασμός!

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (19/11) της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες». Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδερφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδερφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της. Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της Δρόσως ή οι σχέσεις των δυο αδερφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα; Παράλληλα η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη με τον απρόσμενο επισκέπτη της, Κλεομένη Ψαθά, αριστοκράτη απ’ την Αγγλία. Η Ανέτ, όμως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδη αγνώστου. Ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στην Μυρσίνη ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της. Την ίδια στιγμή ο Λάμπρος αποφασίζει να λήξει τον γάμο του με τη Θεοδοσία, όμως, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει αποκαλύπτοντας του το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;