GNTM: Ξεσπά η Ζενεβιέβ για όσες είπαν πως δεν τις ταΐζουν στο παιχνίδι - «Είναι αστείο γιατί...»!

Τις στόλισε κανονικά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Ξεσπά η Ζενεβιέβ για όσες είπαν πως δεν τις ταΐζουν στο παιχνίδι - «Είναι αστείο γιατί...»!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ξεσπά στις κάμερες για όσες είπαν πως μέσα στο παιχνίδι του GNTM δεν τις ταΐζουν. «Είναι αστείο γιατί...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την «Ζεν» όπως την έχουν ονομάσει πολλές κοπέλες του ριάλιτι, την αγάπησαν οι τηλεθεατές για τον μοναδικό χαρακτήρα της, καθώς δεν μασάει τα λόγια της.

Χθες, βρέθηκε στο Κολωνάκι στα εγκαίνια του ατελιέ του Άγγελου Μπράτη και μίλησε στις κάμερες όπου και αναφέρθηκε για το παραπάνω γεγονός.

«Είναι αστείο να λένε πως δεν τις ταΐζουμε. Το GNTM είναι μια παραγωγή 200 ανθρώπων. Είμαστε όλοι μαζί εκεί από το πρωί. Υπάρχουν κανονικά τα γεύματα. Η τροφή τους είναι ξεκάθαρη. Όλο το crew που μέσα σε αυτό είναι και τα κορίτσια, τρώει κανονικά. Επιπλέον στο σπίτι, επειδή έχω πάει τα ψυγεία είναι γεμάτα. Και είναι ενήλικες. Δεν θα πηγαίνουμε να τις ταΐζουμε εγώ και η Έλενα. Η δεκάδα αυτή που βλέπετε ακόμη στο σπίτι του GNTM είναι αυτή που πίστευα», είπε χαρακτηριστικά.

GNTM Highlights: Η απίστευτη ατάκα της Ζενεβιέβ, η μητέρα της Κάτιας και η μεγάλη αποχώρηση!

Για ακόμη μια ημέρα σας έχουμε όλα τα highlights για το GNTM. Η απίστευτη ατάκα της Ζενεβιέβ, η μητέρα της Κάτιας και η μεγάλη αποχώρηση!

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

Η αδερφή της Μαρίας σήμερα στο GNTM τους έκανε όλους στο πλατό να ανατριχιάσουν. Η φωνή της πρόκειται να σε "μαγέψει".

GNTM: Αυτός είναι ο λόγος που η Ασημίνα δεν βγήκε στην εκπομπή "Φωλιά των ΚουΚου"! Τι συνέβη;

Τα μοντέλα σήμερα φωτογραφήθηκαν με αγαπημένα τους πρόσωπα και έπαθαν σοκ όταν τα είδαν, καθώς ήταν μια έκπληξη από την παραγωγή.

Με αφορμή το concept στη δοκιμασία επιβράβευσης , είδαμε για πρώτη φορά την αδερφή της Μαρίας, την Αδαμαντία.

Η Μάντυ ενώ ζει μόνιμα στο Άργος, όπου εργάζεται ως τραγουδίστρια και με αφορμή την δοκιμασία, τραγούδησε και τους "μάγεψε".

GNTM: Έξαλλη η Άννα Μαρία με την Περράκη και η Μαρία με την Καζαριάν! Τι συνέβη;

Έξαλλη έγινε σήμερα στο GNTM τόσο η Άννα Μαρία με την Αναστασία Περράκη, όσο και η Μαρία με την Ειρήνη Καζαριάν. Το συνέβη;

Τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν μαζί με τα τρία μοντέλα που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι με concept το «Girls Power».

Η Άννα Μαρία φωτογραφήθηκε με την Αναστασία Περράκη, ωστόσο δεν μπόρεσαν να συγχρονιστούν με αποτέλεσμα να μην ακούσει καλά λόγια και να νευριάσει.

Από την άλλα η Μαρία νευρίασε, καθώς φωτογράφηθηκε πλάτη με την Ειρήνη Καζαριάν κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για να βγάλει μια καλή φωτογραφία.

GNTM: Η Ειρήνη Καζαριάν μπήκε ξανά στο παιχνίδι! Ήθελαν όλες να φωτογραφηθούν μαζί της!

Η Ειρήνη Καζαριάν μπήκε ξανά στο παιχνίδι του GNTM και όλες οι κοπέλες ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της για την δοκιμασία.

Ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου, με μία μεγάλη καριέρα να «ανοίγεται» μπροστά της. Σήμερα, την είδαμε και πάλι εκεί που την γνωρίσαμε.,

! Η Ειρήνη Καζαριάν,επέστρεψε στο παιχνίδι προκειμένου να φωτογραφηθεί με τις διαγωνιζόμενες του φετινού διαγωνισμού στη φωτογράφηση με concept το «Girls Power».

GNTM: Αυτές οι δυο... αντίθετες κοπέλες κέρδισαν την δοκιμασία επιβράβευσης!

Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξουν τα κορίτσια που θα πόζαραν μαζί, όλες ήθελαν να είναι με την ομάδα της.

GNTM: Τα κορίτσια συναντήθηκαν με τις μαμάδες τους! Δάκρυσε μέχρι και η Χριστοπούλου!

Σήμερα στο GNTM τα κορίτσια συναντήθηκαν με τις μαμάδες τους και δάκρυσε μέχρι και η Έλενα Χριστοπούλου, καθώς συγκινήθηκε που έκλαιγαν. Βέβαια, η Μαρία και η Κωνσταντίνα είδαν τις αδερφές τους.

Μάλιστα, η αδερφή της Μαρίας αποκάλυψε πως είναι τραγουδίστρια με αποτέλεσμα η Ζενεβιέβ να της πει να τραγουδήσει. Με την φωνή της, αλλά και το τραγούδι που επέλεξε τους συγκίνησε όλους.

Το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο από μεριάς των κοριτσιών καθώς έχουν να δουν πολύ καιρού τις οικογένειες τους και η συνάντηση αυτή τους έφερε δάκρυα.

GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο! Ποια θα μας χαιρετήσει απόψε;

Νικήτρια της δοκιμασίας αυτής ήταν η Άννας όπου κέρδισε εκείνη και η μαμά της από ένα δώρο.

GNTM: Η αδερφή της Κωνσταντίνας θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο! Είναι πανέμορφη!

Η αδερφή της Κωνσταντίνας από το GNTM θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο. Είναι πανέμορφη και έχει τις κατάλληλες αναλογίες.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μοντέλων στη δοκιμασία επιβράβευσης του σημερινού επεισοδίου.

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με αγαπημένα τους πρόσωπα, τις μητέρες ή τις αδερφές τους. Έτσι, μετά από καιρό η Κωνσταντίνα συνάντησε την αδερφή της, την Ειρήνη, η οποία είναι πραγματικά πανέμορφη.

Δείτε και μόνοι σας!

GNTM: Με την μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο θα πάθετε σοκ! Μέχρι και η Ζενεβιέβ την ζήλεψε!

Με την μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο από το GNTM θα πάθετε σοκ. Μέχρι και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ζήλεψε την επιδερμίδα της.

Σήμερα τα κορίτσια συναντήθηκαν με τις μαμάδες τους, εκτός από την Μαρία και την Κωνσταντίνα που είδαν τις αδερφές τους. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Την Μαμά της Κάτιας, την ζήλεψε μέχρι και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, καθώς η επιδερμίδα της έλαμπε. Μάλιστα, στην φωτογράφιση εκείνη «έκλεψε» την παράσταση.

Μπορεί να μην μοιάζουν πολύ, ωστόσο η κάθε μια έχει την δική της ομορφιά!

GNTM

Κάτια Ταραμπάνκο μητέρα

GNTM: Η ερώτηση του Μπράτη που τους άφησε «κάγκελο» και η απίστευτη ατάκα της Ζενεβιέβ στην Καζαριάν!

Από όλα είχαμε σήμερα στο GNTM. Μια ερώτηση του Άγγελου Μπράτη που τους άφησε «κάγκελο» αλλά και την απίστευτη ατάκα της Ζενεβιέβ στην Ειρήνη Καζαριάν.

Όταν η Έλενα Χριστοπούλου με αφορμή τα χρώματα ενός ρούχου των κοριτσιών αναφέρθηκε στον Πανιώνιο ο σχεδιαστής δεν ήξερε ότι είναι ομάδα.

“Τι είναι ο Πανιώνιος;” ρώτησε με την coach να τον ενημερώνει πως είναι. για ποδοσφαιρική ομάδα. «Είναι μικρές ομάδες του Ιονίου και είναι και μια μεγάλη ο Πανιώνιος;» ρώτησε στην συνέχεια και «έμειναν» κάγκελο.

Μετά είχαμε την ατάκα που πέταξε η Ζενεβιέβ στην Ειρήνη Καζαριάν η οποία μπήκε ξανά στο παιχνίδι για μια δοκιμασία αποχώρησης.

GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το σπίτι! Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία;

Συγκεκριμένα, της είπε να απαγγείλει Ίψεν...

GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το σπίτι! Ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία;

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε απόψε από το σπίτι του GNTM. Από την άλλη ποια πήρε την καλύτερη φωτογραφία μετά την δοκιμασία;

Σύμφωνα με την προτίμηση των κριτών του διαγωνισμού, η Μαρία και η Ίλντα είχαν τα δύο καλύτερα «κλικ», όμως εκείνη που κέρδισε τελικά την καλύτερη φωτογραφία, καθώς ήταν «λίγο πιο καθηλωτική», όπως σχολίασε η Βίκυ Καγιά, ήταν για μία ακόμη φορά η Μαρία.

Ωστόσο, μια κοπέλα δεν κατάφερε να τα πάει καλά στην δοκιμασία αποχώρησης με αποτέλεσμα η Βίκυ Καγιά να την αποχαιρετήσει.

Ο λόγος για την Μαρία η οποία έφυγε από το παιχνίδι για δεύτερη φορά.