Τζένη Χειλουδάκη: Βγήκε εκτός εαυτού με την Κάτια Ταραμπάνκο - «Άκουσε τσ@λάκι»!

Έγινε έξαλλη με μια δημοσίευση της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζένη Χειλουδάκη: Βγήκε εκτός εαυτού με την Κάτια Ταραμπάνκο - «Άκουσε τσ@λάκι»!

Εκτός εαυτού με την Κάτια Ταραμπάνκο βγήκε η Τζένη Χειλουδάκη και την έκραξε μέσα από το Facebook. «Άκουσε τσ@λάκι», είπε μεταξύ άλλων.

Αφορμή φαίνεται να στάθηκε μια παλιότερη δημοσίευση του μοντέλου στο Twitter στην οποία έκανε ένα σχόλιο για τους αποτριχωμένους άντρες.

Η Τζένη Χειλουδάκη δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της παίκτριας του GNTM και ξέσπασε κάνοντας της... επίθεση!

«ακουσε τσουλακι…….δεν ξερω αν το 2016 που εβγαζες το ψωμακι σου σε κανα στουντιο φανταζοσουν ότι σαν περασει η μπογια σου μπομπαπουληξεκαπωτο θα αποφάσιζες κοντα στο 2019 να μας το παιξεις μονδελα εστω ληγμενη διοτι χρυσο μου πως να το κανουμε 25 χρονων πουριτσα πια την κανεις με ελαφρα από την πασαρελα όχι την αρχιζεις, αλλα να σε πληροφορησω με πολύ αγαπη πως στο χωρο αυτό όχι μονο πολλες κρυφες αποτριχωμένες θα συναντήσεις αλλα και μπόλικες φανερες μουσατες οι οποιες με τη νοοτροπια που εχεις στο ακατοικητο σου όχι μονο δουλίτσες δεν θα σου κλεισουν αλλα μολις σβησουν τα φωτα του #gntm2 ουτε βουρτσακι να πας να καθαρισεις τη χεστρα τους λεω εγω και το υπογραφω.....καταλαβες ουκρανο τσουτσεκακι που κατά τα λοιπα δεχτηκες και μπουλινγκ στα μικρατα ξεπαρθενιασματα σου;;;;;φιλικα και παντα με αγαπη,τζενη…...μια τυπισσα που στα 80s 90s εζησε τις δοξες και τη χλιδη της μοδας κατι που δεν θα βιωσεις εσυ ποτε στη μικρουλικη τοσοδουλικη ζωουλα σου....γκεγκε και νταζβιντανια …..#bratis and my vote goes to Annamaria and ilda...», έγραψε στο facebook.

Πριν από λίγους μήνες είχε ξεσπάσει και εναντίον του Γιώργου Λιάγκα με ένα απίστευτο post.

Τζένη Χειλουδάκη Κάτια Ταραμπάνκο

Τζούλια Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο της Χειλουδάκη! «Δεν υποφέρεις πια… Είσαι χαρούμενη και γελάς!»

Σοκ προκάλεσε το βράδυ της Τρίτης, ο θάνατος της Τζούλιας Μπάρκα! Λίγο αργότερα η Τζένη Χιλουδάκη, την αποχαιρέτισε με λόγια καρδιάς.... «Δεν υποφέρεις πια… Είσαι χαρούμενη και γελάς» αναφέρει μεταξύ άλλων στο σπαρακτικό της αντίο!

Συγκεκριμένα η Τζένη Χειλουδάκη την αποχαιρέτισε με μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές τους «κόντρες».

«Στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας, αυτές τις εποχές που με τύφλωναν ανόητα και ανούσια πράγματα ξοδεύτηκα σε απόλυτες ξεφτίλες στα τηλεοπτικά καναλάκια… Δυστυχώς ,αυτό θα με στοιχειώνει μέχρι την τελευταία μου ανάσα… Όμως προχώρησα και αγκάλιασα τα πραγματικά όμορφα αυτής της ζωής… Όσο και να φτύνω όμως τα ξεχασμένα ανόητα χρόνια εκείνα που η δίψα για δημοσιότητα έκανε το τέρας μέσα μου να κυριαρχεί, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ακριβώς αυτά τα χρόνια έπλασαν τη Τζένη του σήμερα… Αντίο Τζούλια… Δεν υποφέρεις πια… Είσαι χαρούμενη και γελάς, ενώ ταξιδεύεις στο σύμπαν…» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη. Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 Το σπαρακτικό αντίο της Χειλουδάκη στην Μπάρκα