Έλενα Παπαρίζου: Την είδαμε με μαύρο φόρεμα και τα... χάσαμε! Το μπούστο της ήταν έτοιμο να "εκραγεί"!

Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση!

Έλενα Παπαρίζου: Την είδαμε με μαύρο φόρεμα και τα... χάσαμε! Το μπούστο της ήταν έτοιμο να

Με μαύρο φόρεμα είδαμε την Έλενα Παπαρίζου απόψε στο The Voice και τα... χάσαμε. Το μπούστο της τραγουδίστριας ήταν έτοιμο να "εκραγεί".

Στο πρώτο live του μουσικού show, πραγματοποίησε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να έχει κάνει και άλλες εμφανίσεις που δεν γινόντουσαν να περάσουν απαρατήρητες, αυτή ωστόσο παίρνει το απόλυτο 10αρι.

Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα γεμάτο διαφάνειες το οποίο αναδείκνυε το εντυπωσιακό μπούστο της.

Έλενα Παπαρίζου φόρεμα

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβηκε στη σκηνή με κόκκινο φόρεμα και "έλαμψε"! Ήταν κοντό και κοιτούσαν όλοι τα πόδια της!

Ανέβηκε στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου με κόκκινο φόρεμα και "έλαμψε"! Ήταν κοντό και κοιτούσαν όλοι τα πόδια της!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η συναυλία του ΟΠΑΠ για το "Make a Wish" και έκλεψε τις εντυπώσεις η εμφάνιση της τραγουδίστριας!

Στάθηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και το πλήθος παρέλυσε εντελώς! Η εμφάνισή της ήταν άκρως αισθησιακή και ταυτόχρονα κομψή αφού επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με λάμψη το οποίο ήταν στο κατάλληλο ύψος για να τονίσει τα υπέροχα πόδια της.

Έλενα Παπαρίζου: Άλλαξε τελείως μαλλιά! Πιο κοντά από ποτέ!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την βραδιά:

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβηκε στη σκηνή με κόκκινο φόρεμα και

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβηκε στη σκηνή με κόκκινο φόρεμα και

Έλενα Παπαρίζου: Χόρευε και τραγουδούσε, αλλά όλοι κοίταγαν το φόρεμά της! Δεν θα το πιστεύετε...

Η Έλενα Παπαρίζου χόρευε και τραγουδούσε, αλλά όλοι κοίταγαν το φόρεμά της! Δεν θα το πιστεύετε... αλλά εμείς έχουμε όλες τις φωτογραφίες!

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Ζηρίνειο στην Κηφισιά και η εμφάνισή της θα μας μείνει αλησμόνητη! Η Έλενα, επέλεξε ένα ασημί φόρεμα γεμάτο κρόσσια, από το ίδιο ύφασμα!

Ραγίζει καρδιές η Έλενα Παπαρίζου! Η συγκινητική έκπληξη που δέχτηκε και τα τρυφερά λόγια!

Το φόρεμα ήταν στενό και έπεφτε υπέροχα πάνω στο σώμα της, ενώ το όλο look συμπλήρωσαν πέδιλα ίδιου χρώματος. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι κοίταγαν το φόρεμά της, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της...Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Έλενα Παπαρίζου: Χόρευε και τραγουδούσε, αλλά όλοι κοίταγαν το φόρεμά της! Δεν θα το πιστεύετε...Έλενα Παπαρίζου: Χόρευε και τραγουδούσε, αλλά όλοι κοίταγαν το φόρεμά της! Δεν θα το πιστεύετε...Έλενα Παπαρίζου: Χόρευε και τραγουδούσε, αλλά όλοι κοίταγαν το φόρεμά της! Δεν θα το πιστεύετε...Έλενα Παπαρίζου: Χόρευε και τραγουδούσε, αλλά όλοι κοίταγαν το φόρεμά της! Δεν θα το πιστεύετε...