Έλλη Κοκκίνου: Θα σας «πέσει» το σαγόνι με το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της!

Ο πανέμορφος Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Έλλη Κοκκίνου: Θα σας «πέσει» το σαγόνι με το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της!

Η Έλλη Κοκκίνου όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις χαλαρώνει στο εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της. Θα σας "πέσει" το σαγόνι" τώρα που το στόλισε κιόλας!

Η τραγουδίστρια μπορεί να έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα καθώς εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, φροντίζει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει.

Πρόσφατα μάλιστα στόλισε το σαλόνι της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με το λαμπερό της Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κοκκίνου Χριστούγεννα

Προσφάτως η τραγουδίστρια ανέβασε και κάποια σημεία σε Insta Story από το εντυπωσιακό σαλόνι της.

Έλλη Κοκκίνου σπίτι

τραγουδίστριες σπίτια

Έλλη Κοκκίνου: Τσακώθηκε άσχημα με τραγουδιστή! Το επεισόδιο που δεν έμαθε κανείς...

Κι όμως η Έλλη Κοκκίνου τσακώθηκε άσχημα με τραγουδιστή και μιλά πρώτη φορά για το επεισόδιο που δεν έμαθε κανείς...

Η πρώτη της δουλειά ως dj σε γιαπωνέζικο μαγαζί καραόκε στην Αμερική, η σχέση με τη μητέρα της και ο λόγος που της ζητά συγγνώμη, η υπέροχη σχέση με τον ώριμο 11χρονο γιο της Αλέξανδρο, το διαζύγιό της, τα παράξενα δημοσιεύματα, η επιτυχία και οι δυσκολίες, αλλά και η στιγμή που ένιωσε μέσα στην ψυχή της ότι τα κατάφερε. Γιορτάζουμε... λίγο ετεροχρονισμένα με την Έλλη Κοκκίνου τα γενέθλιά της και κάνουμε έναν απολογισμό ζωής!

Έλλη Κοκκίνου: Τσακώθηκε άσχημα με τραγουδιστή! Το επεισόδιο που δεν έμαθε κανείς...

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει στη ζωή σου;

Προσωπικά, ήταν λάθος μου κάποια στιγμή που άφησα πράγματα δικά μου να τα χειριστούν άλλοι, μου έκαναν ζημιά, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Επαγγελματικά, όταν αρνήθηκα την πρόταση να πάω στο «Rex» το 2004, την εποχή που είχε φύγει η Δέσποινα Βανδή επειδή ήταν έγκυος, και αποφάσισα να πάω στο «Can Can Romeo». Μπορεί σε εκείνο το μαγαζί να πέρασα εξίσου καλά, αλλά όπως και να το κάνεις το «Rex» πάντα θεωρούνταν το απόλυτο «ταβάνι» για έναν καλλιτέχνη. Γιατί έκανε μεγάλες παραγωγές, είχε μεγάλη σκηνή, με υπέροχα φώτα και σκηνικά.

Θεωρείς ότι στα λάθη του παρελθόντος σου είναι επίσης ότι κάποια στιγμή είχες έναν φόβο, μια εγκράτεια στα μέσα ενημέρωσης; Και όχι μόνο την περίοδο του διαζυγίου σου...

Ανοιγόμουν σε εσάς τους δημοσιογράφους σε ό,τι με ρωτούσατε για τα επαγγελματικά, αλλά για προσωπικά θέματα όπως ήταν το διαζύγιο, ήταν επιλογή μου και απόλυτο δικαίωμά μου να μην απαντώ σε κάθε ερώτηση. Θα ήταν σαν να έβαζα τον κάθε δημοσιογράφο μέσα στο σπίτι μου. Ποτέ δεν είπα για ποιο λόγο χώρισα από τον σύζυγό μου ή από τον σύντροφό μου. Άλλο να υπάρχει μια φήμη, άλλο να υπάρχει μια πληροφορία που θα την έχω δώσει εγώ. Και όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση, το να βγαίνω να λέω λεπτομέρειες που κάποια στιγμή θα διαβαστούν, δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον γιο μου. Και τον Αλέξανδρο να μην είχα, πάλι δεν θα το έκανα.

Υπήρξε ποτέ δημοσίευμα που σε αφορούσε και ήταν σεξιστικό, ακόμη και αισχρό;

Ναι, φυσικά υπήρξε. Ήταν μια περίοδος που κάποια εβδομαδιαία περιοδικά έβαζαν βαρύγδουπους τίτλους για μένα. Ήμουν παράλληλα σε τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα με άλλον υποτιθέμενο σύντροφο και μάλιστα την εποχή που ήμουν κανονικά ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό μου! Δεν αντέδρασα, αλλά αυτό ξεπερνούσε κάθε φαντασία!

Σε ενόχλησε τότε που έγραφαν συνέχεια, και μερικές φορές και υποτιμητικά, ότι τα έχεις με έναν μικρότερο άντρα;

Μα αυτή ήταν όμως η πραγματικότητα, ότι ήταν μικρότερος! Δεν είχα κανέναν λόγο να κρυφτώ και να μην εμφανίζομαι δημόσια. Ο καθένας μπορεί να γράψει και να πει ό,τι θέλει. Αν ο επόμενός μου δεσμός είναι με έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο, πάλι θα βρουν κάτι για να πουν! (γέλια) Δεν θα κάνω γκάλοπ στο Instagram για το όριο ηλικίας που πρέπει να έχει ο σύντροφός μου!

Έλλη Κοκκίνου: Τσακώθηκε άσχημα με τραγουδιστή! Το επεισόδιο που δεν έμαθε κανείς...

Με τη μητέρα σου, όταν εκείνη είχε κάποια σχέση στην προσωπική της ζωή αφού είχε πάρει νωρίς διαζύγιο, πώς αντιδρούσες;

Ζήλευα πάρα πολύ όταν είχε κάποια σχέση η μαμά μου.Το κατανοούσε και στενοχωριέμαι που τότε της έκανα τη ζωή δύσκολη. Ο λόγος προφανώς που αντιδρούσα έτσι ήταν επειδή την έβλεπα λίγο χρόνο μόνο τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα όπου εκεί μεν μου δινόταν ολοκληρωτικά, αλλά εγώ ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένη για όσο χρόνο μου διέθετε. Δούλευε πολύ εκείνη την εποχή, ήταν επίμονη, με πυγμή και πολύ πεισματάρα. Πάντα ήταν αυστηρή μαζί μου -ακόμη είναι-, γιατί έχει περάσει και έχει ξεπεράσει πολλά στη ζωή της.


Ποια ήταν η πρώτη σου δουλειά πριν γίνεις τραγουδίστρια;

Όταν σπούδαζα στην Αμερική μουσική και φωνητική, πήρα λόγω των καλών μου βαθμών υποτροφία στη σχολή μου για έναν ακόμη χρόνο. Η μητέρα μου συμφώνησε τότε να μου καλύψει κάποια έξοδα, αλλά στο Λος Άντζελες όπου έμενα όλα ήταν πανάκριβα. Επειδή όμως ήμουν ως χαρακτήρας περήφανη, τον δεύτερο χρόνο δεν ήθελα να μου στέλνει η μητέρα μου χρήματα αποφάσισα να δουλέψω, κάνοντας στην αρχή babysitting στα παιδιά κάποιων καθηγητών μου. Μετά έκανα house sitting σε σπίτια όταν έλειπαν οι ιδιοκτήτες τους διακοπές και έπρεπε να φροντίζω τα κατοικίδιά τους. Δούλεψα μάλιστα ως dj σε γιαπωνέζικο καραόκε club και αυτό ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία! Στο μαγαζί έρχονταν Γιαπωνέζοι αλλά και Αμερικανοί. Μου έδιναν τα χαρτάκια με τις παραγγελίες τους, έπαιζα τα τραγούδια και μάλιστα έβγαζα και πολύ καλά φιλοδωρήματα για να συμπληρώσω το εισόδημά μου. Είχε πολύ γέλιο η όλη εμπειρία!

Όταν πια έγινες το κορίτσι του Φοίβου, υπήρχε και ένα άλλο... κορίτσι, η Δέσποινα Βανδή, και γραφόταν εκείνη την εποχή ότι ήσασταν στα μαχαίρια, ότι ο συνθέτης σού έδινε τραγούδια που προορίζονταν για εκείνη και γενικά ότι υπήρχε μεγάλη κόντρα μεταξύ σας. Τι ίσχυε από όλα αυτά;

Με τη Δέσποινα είχα και έχω ακόμη υπέροχη προσωπική σχέση. Ποτέ δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ μας. Γνωριζόμασταν πολύ πριν συνεργαστούμε με τον Φοίβο, ήμασταν φίλες ήμασταν φίλες πριν ξεκινήσει η συνεργασία μας με τον Φοίβο. Πηγαίναμε για τένις μαζί, για μπάνιο μαζί, κάναμε παρέα και με έχει ζήσει σε πολύ δύσκολες προσωπικές μου στιγμές, μου έχει σταθεί πολύ. Πάντα προσπαθούσε να με ηρεμήσει, να με καλμάρει. Είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι απεριόριστα.

Συνεργασία που δεν θέλεις με τίποτε να θυμάσαι με συνάδελφο που επίσης δεν θέλεις να τον θυμάσαι έχει υπάρξει;

Έχει τύχει να... παίξουν με τα νεύρα μου όταν ήμουν μικρότερη, γιατί τώρα αντιμετωπίζω διαφορετικά τα όσα μου συμβαίνουν. Τότε και λόγω απειρίας αντιδρούσα πιο σπασμωδικά. Τώρα με τίποτε δεν αφήνω να χαλάσει κάποιος την ψυχική μου διάθεση. Υπήρξε καλλιτέχνης ο οποίος με ενόχλησε πάρα πολύ. Καθυστερούσε να κατέβει από τη σκηνή για να ανέβω εγώ, σκόπιμα και συστηματικά, άπειρες φορές. Κατάλαβα ότι το έκανε επίτηδες. Τον περίμενα όρθια, έτοιμη, ντυμένη στα παρασκήνια για να τελειώσει το πρόγραμμά του. Και μια μέρα που ήταν η σειρά μου να βγω, με την προτροπή της επιχείρησης, αποφασίσαμε να φύγω και να μην τραγουδήσω εκείνο το βράδυ. Άλλαξα στο καμαρίνι και ετοιμάστηκα να επιστρέψω στο σπίτι μου. Με βλέπει την ώρα που έφευγα και μου λέει «πού πας; Βγαίνεις». «Δεν βγαίνω, έβγαινα πριν 25 λεπτά», του απάντησα, «και τώρα πάω σπίτι μου».

*Απο την Κατερίνα Μπούσιου