Τα φιλαράκια: Νεκρός ο «μπαμπάς» της Τζένιφερ Άνιστον

Πένθος για την ηθοποιό

Τα φιλαράκια: Νεκρός ο «μπαμπάς» της Τζένιφερ Άνιστον

Πένθος για την Τζένιφερ Άνιστον καθώς ο τηλεοπτικός «μπαμπάς» της από «Τα Φιλαράκια» είναι πλέον νεκρός.

Την είδηση έκανε γνωστή η η εταιρεία εκπροσώπησης του ηθοποιού μέσα από την ιστοσελίδα «Wrap». Ο ηθοποιός έχασε την ζωή μετά από σκληρή μάχη που είχε με την πνευμονία.

«Εμείς όλοι από το Abrams Artists Agency, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τα θλιβερά νέα. Ένας ταλαντούχος ηθοποιός με καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο έφυγε από τη ζωή. Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένειά του» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ron Leibman, έκανε τον τηλεοπτικό πατέρα της Τζένιφερ Άνιστον ή αλλιώς «Dr. Leonard Green» και έφυγε σε ηλικία 82 ετών.

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες με πνευμονία σε κλινική της Νέας Υόρκης, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σοκ έχει προκαλέσει επίσης το «αστρονομικό» ποσό το που βγάζουν οι ηθοποιοί της σειράς σήμερα!

Βγήκε στη φόρα ο κρυφός δεσμός δύο πρωταγωνιστών από «Τα Φιλαράκια» 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς βγήκε στη φόρα ο κρυφός δεσμός δύο πρωταγωνιστών από τη σειρά «Τα Φιλαράκια»!

Η αγαπημένη σειρά καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο οι οποίοι παρακολούθησαν επί δέκα χρόνια τις σχέσεις 5 φίλων οι οποίοι προσέφεραν άφθονο γέλιο.

Στο τέλος της σειράς είδαμε τον Ρος και τη Ρέιτσελ να καταλήγουν μαζί μετά από χρόνια προσπάθειας και άρνησης, ενώ ο Τσάντλερ με τη Μόνικα υιοθέτησαν δύο παιδιά και έφυγαν από το διαμέρισμα. Όσο για την Φίμπι, εκείνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάικ με τον Τζόι να μένει μόνος του και πιο γοητευτικός από ποτέ.

Ωστόσο αυτό που δεν έμαθε ποτέ κανείς, είναι πως οι συντελεστές της σειράς είχαν προγραμματίσει κάτι που τελικά δεν είδαμε ποτέ στις οθόνες μας. Συγκεκριμένα, τα σενάρια της σειράς ήθελαν τον Τζόι με τη Φίμπι να διατηρούν μία μυστική σχέση ανάμεσά τους η οποία θα αποκαλύπτονταν με τους δυο τους να βγαίνουν από μία ντουλάπα. Το σενάριο αυτό ωστόσο δεν άρεσε τελικά στους συντελεστές της σειράς με αποτέλεσμα οι δύο αγαπημένοι χαρακτήρες να μη γίνονται ποτέ ζευγάρι.

phoebe- joey