Sin Boy: Αδιανόητο! Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές με νέα κοπέλα! Έχει κι αυτή ροζ μαλλιά!

Spoiler alert... τους έχουμε ξαναδεί μαζί!

Sin Boy: Αδιανόητο! Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές με νέα κοπέλα! Έχει κι αυτή ροζ μαλλιά!

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Sin Boy! Βγήκαν επιτέλους στη "φόρα" όλες οι αγκαλιές και τα "καυτά" φιλιά που έδωσε με τη νέα του κοπέλα! Δεν το περίμενε κανείς αλλά έχει και αυτή ροζ μαλλιά!

Ο γνωστός τράπερ μετά το δημόσιο ξέσπασμά του στα social media, αποφάσισε να εξαφανιστεί σε σημείο που ούτε οι φίλοι του δε γνώριζαν που βρίσκεται.

Τελικά πριν από λίγες μέρες με την δημόσια έκκληση του για το σεισμό στην Αλβανία, αποκαλύφθηκε πως ο Sin Boy βρίσκεται στη γενέτειρά του.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα νέο τραγούδι παρέα με μία παλιά γνωστή του, τη Rina. Το κορίτσι αυτό ήταν η κοπέλα που ερμήνευσαν μαζί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του, «Gigi»!

Όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα από το λογαριασμό της Rina, οι δυο τους φαίνεται να είναι ζευγάρι. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες του δίνει τρυφερά φιλιά αλλά και αγκαλιές αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι και επίσημα ζευγάρι.

Sin boy Rina
Sin boy σύντρφος

Sin Boy: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που τον έκανε γνωστό πριν βγει το τραγούδι "Mama"! Αποκάλυψη!

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που τον έκανε γνωστό τον Sin Boy πριν βγει το τραγούδι "Mama"! Αποκάλυψη με βίντεο ντοκουμέντο.

Ο Θεόδωρος Αγκουστίν Γκέγκα - όπως είναι το πραγματικό του όνομα - είναι από τα λίγα πρόσωπα στην Ελλάδα που κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες το όνομα τους να ακουστεί παντού.

Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994 στην Νέα Ιωνία Αττικής, ενώ κατάγεται από την Αλβανία. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι πέρασε δύσκολα κατά την παιδική του ηλικία, τώρα όμως μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό του αλλά και την οικογένειά του.

Το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi” με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα, σημειώνοντας την πρώτη του μεγάλη επιτυχία με την οποία έγινε και γνωστός.