Αναστασία Καίσαρη: Ο Τόμας, με συμπληρώνει...είμαι η φωτιά κι αυτός με σβήνει

Οι γλυκιές δηλώσεις λίγο μετά τον γάμο της

Αναστασία Καίσαρη: Ο Τόμας, με συμπληρώνει...είμαι η φωτιά κι αυτός με σβήνει

Η Αναστασία Καίσαρη που παντρεύτηκε με μια άκρως εντυπωσιακή τελετή πριν λίγες ημέρες μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της Τόμας.

Ο γάμος τους που έγινε το περασμένο Σάββατο είναι αναμφισβήτητα ένας γάμος που θα μείνει στην ιστορία καθώς η δεξίωση του γάμου ήταν υπέρλαμπρη με άκρως εντυπωσιακούς καλεσμένος.

Η νύφη μίλησε στο περιοδικό Secret και δήλωσε για το γάμο της: «Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ευτυχισμένη, που έχω παντρευτεί τον άνθρωπο της ζωής μου! Είναι τα πάντα για μένα αυτός ο άνθρωπος. Ο Τόμας, με συμπληρώνει… εγώ είμαι η φωτιά, και αυτός με σβήνει».

Μια άλλη παντρεμένη η Κάτια Ζυγούλη έκανε μια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά!

Ελευθερία Ελευθερίου: Φόρεσε νυφικό και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με το σύντροφο της!

Η Ελευθερία Ελευθερίου φόρεσε το νυφικό της και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με το σύντροφο της. Αλλά... δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του μοντέλου Δημήτρη Ταταράκη και τον... κατάφερε τα πάει ντυμένος γαμπρός στην εκκλησία.

Για χάρη της, αφού δεν μπορεί να της αρνηθεί τίποτα, πρωταγωνιστεί στο νέο της video clip. Μάλιστα, κυκλοφόρησε το teaser του τραγουδιού.

Στο βίντεο βλέπουμε την Ελευθερία Ελευθερίου ντυμένη νύφη με τον Δημήτρη Ταταράκη στο πλευρό της ντυμένο γαμπρό, να βρίσκονται μέσα στην εκκλησία. Ωστόσο, ο γάμος δεν γίνεται καθώς ο γαμπρός φεύγει τρέχοντας.