Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θλιβερός «Αποχωρισμός» για το ζευγάρι! Ήταν γνωστό εδώ και καιρό!

Τι συνέβη;

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θλιβερός «Αποχωρισμός» για το ζευγάρι! Ήταν γνωστό εδώ και καιρό!

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζονται να αποχωριστούν. Ήταν γνωστό άλλωστε εδώ και καιρό πως απόψε θα είναι ο τελικός του Final Four.

Με έναν τελικό – τραγουδιστικό υπερθέαμα, απόψε στις 20:45, το “The Final Four” θα μας αποχαιρετίσει αναδεικνύοντας τον καλύτερο ερμηνευτή που πέρασε από το show.

Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η Βαρβάρα Αργυρού, ο Μάνος Κοκολάκης και ο Σάκης Καραθανάσης θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη. Ένας, θα κερδίσει το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη MINOS EMI UNIVERSAL και 50.000 ευρώ!

Η διαδικασία του τελικού: Οι τέσσερις φιναλίστ τραγουδούν από ένα τραγούδι και το κοινό αποφασίζει σε ποιον από τους 4 θα δώσει το πλεονέκτημα να διαλέξει τον αντίπαλό του στην πρώτη μονομαχία, ενώ οι εναπομείναντες αποτελούν το ζευγάρι της δεύτερης μονομαχίας.

Η κριτική επιτροπή αποφασίζει τους νικητές των δύο μονομαχιών. Οι δύο νικητές αναμετριούνται στην τελευταία μονομαχία του show. Η κριτική επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του “The Final Four”!

Μια μεγάλη φωνή του ελληνικού τραγουδιού είναι καλεσμένη στον τελικό του “The Final Four”. Η Πέγκυ Ζήνα θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες της αλλά και το καινούριο τραγούδι «Μέσα μου κάτι έγινε» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τη Heaven Music. Η Πέγκυ Ζήνα, θα συνυπάρξει ερμηνευτικά με τον Μάνο Κοκολάκη και τον Σάκη Καραθανάση προσθέτοντας μια ακόμα μεγάλη στιγμή στη συμμετοχή τους στο show αλλά και τη βραδιά του τελικού.

Καλεσμένοι στον μεγάλο τελικό του “The Final Four” επίσης, ο Ίαν Στρατής, που θα τραγουδήσει μαζί με τη Βαρβάρα Αργυρού και η Idra Kayne την οποία θα δούμε σε ντουέτο μαζί με την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη.

Η κριτική επιτροπή επί το έργον! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, και ο Μιχάλης Σταβέντο μαζί με την Ήβη Αδάμου, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή και απογειώνουν τη βραδιά του μεγάλου τελικού σε μια εμφάνιση έκπληξη για τους τηλεθεατές του “Τhe Final Four”!

Πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε κάνει και μια βραδινή έξοδο χωρίς τον τραγουδιστή.

Ζέτα Μακρυπούλια: Βγήκε βράδυ χωρίς τον Χατζηγιάννη! Οι φωτογραφίες που «πρόδωσαν» το «ραντεβού» της!

Αποκάλυψη τώρα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, για το δώρο των 800.000 ευρώ που φέρεται να έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Ζέτα Μακρυπούλια! Μεγάλο... ψέμα!

Πριν από λίγες ημέρες το Youweekly.gr σας είχε παρουσιάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του σκάφους που έχει αγοράσει εδώ και χρόνια το ζευγάρι και μάλιστα έχει και το όνομά τους, "ΖΕΜΙ". Το σκάφος αυτό των 18 μέτρων είχε αγοραστεί από τον τραγουδιστή για τις ερωτικές και όχι μόνο εξορμήσεις τους.

Το σκάφος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι ένα Predator 60, έχει βρετανική καταγωγή και το κόστος του κυμαίνεται από 800 χιλιάρικα έως και 1,2 εκατομμύρια ευρώ! Είναι λιτό και σύγχρονο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα αφού έχει μια master καμπίνα, μια μικρότερη αλλά και αναπροσαρμοσμένο καθιστικό.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το δώρο των 800.000 ευρώ και το μεγάλο... ψέμα! Αποκάλυψη τώρα!

Εννοείται πως μέσα υπάρχει και κουζίνα και τουαλέτα αλλά και αποθηκευτικοί χώροι και κάμερες παρακολούθησης ενώ μπορεί να φτάσει και τα 150 ναυτικά μίλια χωρίς ανεφοδιασμό ύλης. Τέλος πάντων, αυτά είναι στάνταρ πράγματα που γνωρίζω για το σκάφος αλλά επειδή ξέφυγα λίγο, ας επιστρέψω στο θέμα μου!

Μέτα τις φωτογραφίες που σας παρουσίασε το Youweekly.gr, λοιπόν, από το σκάφος ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα πως ο τραγουδιστής πριν από λίγες εβδομάδες έγραψε το σκάφος αυτό στη Ζέτα Μακρυπούλια. Δηλαδή, τώρα που ξεκινούν ένα επαγγελματικό ταξίδι μαζί ο αγαπημένος της αποφάσισε να της κάνει ένα πανάκριβο δώρο; ΨΕΜΑ!

Εγώ θα σας πω... Επειδή το έψαξα και ήρθα και σε επαφή με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο από το περιβάλλον της Ζέτας, το οποίο μου διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πως ουδέποτε έγινε αυτή η "μεταφορά"! Το σκάφος ανήκει στον τραγουδιστή τουλάχιστον στα χαρτιά, αφού ως ζευγάρι μοιράζονται τα πάντα στην καθημερινότητά τους!

Ξέρετε πως στο Vanda's blog λέω μόνο την αλήθεια είτε αυτή πονάει μερικές φορές, είτε όχι... Αυτά!