GNTM: Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεσπά! «Θα έπρεπε να το απαγορεύσει το ΕΣΡ»!

Έριξε "καρφιά"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM: Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεσπά! «Θα έπρεπε να το απαγορεύσει το ΕΣΡ»!

Αυτός ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός δεν διστάζει και ξεσπά δημόσια κατά του δημοφιλούς ριάλιτι του Star, GNTM! Είναι κατηγορηματικός: «Θα έπρεπε να το απαγορεύσει το ΕΣΡ»!

Είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες ηθοποιούς, με πολύχρονη καριέρα στο χώρο του θεάματος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ωστόσο δεν παρέλειψε να "θάψει" το GNTM και τα μηνύματα που αυτό περνάει.

Βέβαια δεν είναι ο μόνος που έχει μιλήσει κατά καιρούς είτε για το GNTM είτε για τις παίκτριες.

Ο λόγος για τον Μάνο Ζαχαράκο, ο οποίος μίλησε στο «TV Έθνος» και αναφέρθηκε τόσο στην προτίμησή του στο θέατρο όσο και στα προγράμματα που προτιμά από την τηλεόραση.

Έχετε δώσει βαρύτητα στο θέατρο και έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα την τηλεόραση;

Λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών μου, δεν μου περισσεύει χρόνος στην παρούσα φάση για να κάνω τηλεόραση. Ωστόσο είναι στα σχέδιά μου και μάλιστα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συμμετάσχω τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε μια καινούργια δραματική σειρά.

Παρακολουθείτε προγράμματα ως τηλεθεατής;

Μου αρέσουν πολύ οι Άγριες Μέλισσες, το Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και οι δουλειές του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. Από την άλλη πάλι υπάρχουν προγράμματα, όπως είναι το GNTM, που θα έπρεπε το ΕΣΡ να τα απαγορεύσει. Πρόκειται για ένα εξάμβλωμα της τηλεόρασης, στο οποίο βάζουν 18χρονα κοριτσάκια να γδύνονται για να ευχαριστηθεί το κάθε βλέμμα που κοιτάει μέσα από μια κλειδαρότρυπα.

Μάνος Ζαχαράκος

GNTM: Απίστευτο ξέσπασμα κατά του Μπράτη - «Νομίζει ότι κάνει κάτι καλό βρίζοντας»!

Απίστευτο ξέσπασμα κατά του Άγγελου Μπράτη έκανε ηθοποιός με αφορμή την συμπεριφορά του στο GNTM. «Νομίζει ότι κάνει κάτι καλό βρίζοντας».

O Σπύρος Μπιμπίλας, κατακεραύνωσε τον διαγωνισμό και ειδικότερα τον σχεδιαστή, καθώς όπως είπε χστην κάμερα του Happy Day πως συμπεριφέρεται άσχημα στις διαγωνιζόμενες.

«Πιο αγενές πράγμα από το να βρίζεις κοπέλες που κάτι προσπαθούν, δεν νομίζω ότι υπάρχει. Θα εθίσουν τον κόσμο στην αγένεια και στο τέλος θα είμαστε όλοι αγενείς με τους άλλους. Ο Άγγελος Μπράτης νομίζει ότι κάνει κάτι πολύ καλό βρίζοντας και κοροϊδεύοντας τα νέα παιδιά. Η αγένειά του δεν έχει προηγούμενο. Βίκυ Καγιά: Την ρώτησαν για το GNTM και το ΕΣΡ και αυτή ήταν η αντίδραση της! (Βίντεο)

Και γενικά αυτές οι εκπομπές που προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ότι η αγένεια είναι ωραίο πράγμα, μου προκαλούν εμετό», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.