Δούκισσα Νομικού: «Έσκασαν» τα ευχάριστα για την παρουσιάστρια! Η νέα αρχή στη ζωή της! Στο πλευρό της ο Θεοδωρίδης!

Δάκρυα χαράς στα μάτια της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: «Έσκασαν» τα ευχάριστα για την παρουσιάστρια! Η νέα αρχή στη ζωή της! Στο πλευρό της ο Θεοδωρίδης!

Επιτέλους "έσκασαν" τα ευχάριστα για τη Δούκισσα Νομικού και τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή της η πανέμορφη παρουσιάστρια. Φυσικά, στο πλευρό της δε θα μπορούσε να μην είναι και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Τα ευχάριστα ωστόσο δε σταματάνε εκεί για τη Δούκισσα Νομικού, η οποία έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα στη ζωή της.

Να θυμίσουμε πως χτες, η Δούκισσα έκανε ακόμη μία αλλαγή στη ζωή της, αλλάζοντας εντελώς το στιλ των μαλλιών της!

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε τη δική της συλλογή με κοσμήματα, την οποία μοιράστηκε με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αυτή είναι η πρώτη συλλογή κοσμημάτων που δημιούργησα για όλες τις γυναίκες που αγαπώ! Έχει το όνομα “The Love Collection” και είναι εμπνευσμένη από μια καρδιά που έχει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή μου. Αυτή η καρδιά έχει κλειδώσει μέσα της τα αρχικά των ονομάτων μας με τον Δημήτρη και σχεδιάστηκε για την ημέρα του γάμου μας. Είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της ζωής μου και θέλω να την αφιερώσω στη δική μας αγάπη.
Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το eshop www.doukissanomikou.com για να μπορείτε να τα αποκτήσετε!
Περιμένω τα σχόλια σας! Ποιο σας αρέσει περισσότερο»;

Δούκισσα Νομικού: Βρισκόταν στο πλευρό αυτού του διάσημου παρουσιαστή! Στη φόρα βίντεο ντοκουμέντο! Ήταν μια άλλη...

Η Δούκισσα Νομικού στην αρχή της καριέρας της βρισκόταν στο πλευρό αυτού του διάσημου παρουσιαστή. Τότε, ήταν μια άλλη και βγήκε βίντεο ντοκουμέντο στην φόρα.

Το μοντέλο έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου και εξελέγη Σταρ Ελλάς. Μετά την εμφάνιση της αυτή, ξεκίνησαν να της γίνονται πολλές προτάσεις για την τηλεόραση.

Το 2008, η Δούκισσα Νομικού, επιλέχθηκε να βρίσκεται στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη, ο οποίος τότε ήταν ο παρουσιαστής.

Το μοντέλο πριν γίνει σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον χώρο της showbiz και δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ήταν μια άλλη. Είχε πιο σκούρα απόχρωση στα ξανθά της μαλλιά, ενώ και λόγω της μόδας τότε έκανε διαφορετικά looks.