Σάκης Ρουβάς: Ξεκινάει ο "Γολγοθάς" του τραγουδιστή! Η Ζυγούλη δε φεύγει λεπτό από το πλευρό του!

Το ζευγάρι είναι αχώριστο!

Σάκης Ρουβάς: Ξεκινάει ο

Ο Σάκης Ρουβάς έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες μέρες καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει ο «Γολγοθάς» του αγαπημένου τραγουδιστή! Φυσικά, η Κάτια Ζυγούλη δε φεύγει στιγμή από το πλευρό του συζύγου της!

Ο καιρός περνάει και ο ημιτελικός του "The Voice" πλησιάζει, με τον Σάκη Ρουβά και την ομάδα του να προετοιμάζονται πυρετωδώς για να τα σαρώσουν όλα!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έστειλε μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μέσα από το οποίο ζήτησε τη στήριξη όλων για τον ημιτελικό!

Να σας θυμίσουμε πως εντοπίσαμε τον άγνωστο αδερφό του Σάκη Ρουβά!

«We’re in this together! Τελευταία πρόβα, ένα βήμα πριν τους ημιτελικούς και ο Αριστοτέλης, η Άννα, η Ειρήνη και η Μυρτώ θα βάλουν τα δυνατά τους για να φτάσουν μέχρι εκεί με τη στήριξή σας»!

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά με αυτή την μαύρη ζακέτα! Κοντεύει να βγει sold out!

Κοντεύει να βγει sold out η μαύρη ζακέτα που επέλεξε να φορέσει η Κάτια Ζυγούλη, σε πρόσφατη έξοδό της και να σταθεί δίπλα στον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά!

Το μοντέλο την περασμένη Δευτέρα εθεάθη με τον αγαπημένο τραγουδιστή στο Κολωνάκι! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου και κατηφόριζαν στα σοκάκια!

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr τους απαθανάτισε κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρούσε την μαύρη ζακέτα που φόρεσε η Κάτια και απογείωσε το look της!

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς

Συνήθως το πιο απλό είναι και το πιο ωραίο γι αυτό και εμείς σας βρήκαμε όλες τις πληροφορίες για να κάνετε την ζακέτα δική σας!

Θα την βρείτε στην εταιρεία Massimo Dutti και κοστίζει 69,95 ευρώ!

Να τονίσουμε, επίσης, πως η Κάτια ήταν άβαφη και έλαμπε από κάτω μέχρι πάνω! Αν θες να δεις κι άλλες φωτογραφίες από το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πάτα εδώ.