Ελένη Χατζίδου: "Λιώσαμε"! Τράβηξε κρυφά τον Ετεοκλή βίντεο στο σαλόνι του σπιτιού τους! Ήταν αγκαλιά με το μωρό...

Του διάβαζε παραμύθι! Ότι πιο τρυφερό...

Ελένη Χατζίδου:

"Λιώσαμε" με το βίντεο που τράβηξε η Ελένη Χατζίδου τον Ετεοκλή Παύλου κρυφά! Ήταν ξαπλωμένος στο σαλόνι του σπιτιού τους με το μωρό αγκαλιά!

Κλασικός χαζομπαμπάς ο γυμναστής της καρδιάς της τραγουδίστριας! Δεν αφήνει δευτερόλεπτο από τα μάτια τόσο την σύζυγό του όσο και το μωράκι τους...

Πριν από λίγες ώρες το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του και η Ελένη τράβηξε ένα συγκινητικό βίντεο τον Ετεοκλή χωρίς να την πάρει χαμπάρι και το πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της!

Ο Ετεοκλής καθόταν στην σαλονάρα του σπιτιού τους και διάβασε παραμυθάκι στο μωράκι τους...

Απλά δείτε το βίντεο γιατί τα λόγια σε τέτοιες στιγμές είναι περιττά:

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε τσακώσει το ζευγάρι σε έξοδό τους και ο Ετεοκλής ήταν εκείνος που έσερνε το καροτσάκι του μπεμπέ! Δείτε τα υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Στο σπίτι τους κουζίνα και σαλόνι είναι ένα! Ο καναπές είναι τεράστιος...

Στο σπίτι του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου εκτός του ότι ο καναπές είναι τεράστιος η κουζίνα και το σαλόνι είναι ένα!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες στο instagram και συγκεκριμένα στο προφίλ του γυμναστή ωστόσο λίγοι είχαν παρατηρήσει αυτή την λεπτομέρεια αφού τα βλέμματα τραβούσε το μωράκι τους!

Μιλάμε φυσικά γι αυτό το στιγμιότυπο στο οποίο και μας έδειξαν για πρώτη φορά το προσωπάκι της μικρής:

Χατζίδου Ετεοκλής σπίτι

Αφού θαυμάσαμε αυτή την γλυκιά φατσούλα κοιτάξαμε λίγο πιο πίσω και παρατηρήσαμε πως η κουζίνα με το σαλόνι είναι ένα! Επίσης, θα δείτε και στολισμένο το δέντρο τους... Πολύ ωραίο σπίτι!

Βέβαια, το μπάνιο της που το στόλισε παντού φωτάκια έκλεψε την παράσταση κατά πολύ!