Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Ούτε ο Θεοδωρίδης δεν την αναγνωρίζει!

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Ούτε ο Θεοδωρίδης δεν την αναγνωρίζει!

Η φωτογραφία από το παρελθόν της Δούκισσας Νομικού που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της! Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Η γνωστή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά της και έχει αφήσει για λίγο τον χώρο της τηλεόρασης!

Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και μάθαμε πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της, δημιουργώντας κάτι δικό της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με Instastories μια φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή πάνω της!

Πρόκειται για μία throwback φωτογραφία, από το 2017, που ήταν έγκυος στο μικρό Σάββα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δύο χρόνια με σερί εγκυμοσύνες, θηλασμούς, άβαφη ρίζα.Τι γρήγορα και όμορφα που περνάει ο καιρός».

Πλέον η Δούκισσα Νομικού έχει χρόνο και για τον εαυτό της και για όλα τα υπόλοιπα. Έχει γίνει ακριβώς έτσι όπως ήταν πριν τις εγκυμοσύνες και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης θα έλεγε κανείς ότι δεν την αναγνωρίζει πια, αφού ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα που η ίδια δεν μπορούσε να παρέχει την απαραίτητη περιποίηση στον εαυτό της!

Όπως και να έχει η Δούκισσα Νομικού είναι πάντα όμορφη και η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η πιο καλύτερη περίοδος μιας γυναίκας!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δούκισσα Νομικού εγκυμοσύνη Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

το πλευρό της βρίσκεται αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Τι συνέβη με την Δούκισσα Νομικού;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω πρώτη, πράγματα που έμαθα και... δεν είναι και τόσο ευχάριστα!

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού, όπως όλοι γνωρίζουμε, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ωστόσο, όπως μου μετέφερε άνθρωπος από το αρκετά κοντινό τους περιβάλλον δεν έχει τόσο ήρεμη εγκυμοσύνη όσο ήταν η πρώτη...

Έντονες ζαλάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι έχει ξεκινήσει να έχει και κάποιες μικρές ταραχές με τον ύπνο της... Ξυπνάει ξημερώματα...

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, είναι πολύ φυσιολογικό! Καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια...

Το μόνο που μπορεί και κοντρολάρει καλά είναι η διατροφή της! Δεν έχει πολλές "επιθυμίες" και λιγούρες, όπως και στην εγκυμοσύνη του μικρού Σάββα... Εννοείται πως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκεται στο πλευρό της, αν και τονίζω πως όλα κυλούν ομαλά και είναι φυσιολογικά αυτά...

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Ο γιατρός της, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου είπε πως οι ζαλάδες της οφείλονται στα χαμηλά επίπεδα σακχάρου μιας και το έμβρυο απορροφά πολλά από αυτά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μου, ο γιατρός της είπε πως πρέπει να τρώει πιο συχνά γεύματα μικρά, διατηρώντας το σάκχαρο σε ισορροπία χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις καθώς πρέπει να πίνει και πολύ νερό, περισσότερα από ότι ήδη κατανάλωνε γιατί υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης λόγω των εμετών...