Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε βούκινο γιατί η κόρη της συμμετείχε σε όργιο!

Αδιανόητο!

Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε βούκινο γιατί η κόρη της συμμετείχε σε όργιο!

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στη showbiz και αφορά μία πασίγνωστη τραγουδίστρια η οποία άθελά της έγινε... βούκινο! Το γιατί μπορεί να το δώσει η κόρη της, η οποία έκανε τη μαμά ρεζίλι αφού συμμετείχε σε όργιο με 30 καλλιτέχνες!

Είναι μία από τις καλλιτέχνιδες που ανά καιρούς έχει απασχολήσει τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις πράξεις της και απ' ό,τι φαίνεται, η κόρη της δεν πάει πίσω.

Ο λόγος για τη Madonna και την κόρη της, Lourde Leon, η οποία συμμετείχε σε μία παράσταση με τίτλο «Love Different», σκοπός της οποίας ήταν να αναδείξει τη διαφορετικότητα.

Να θυμίσουμε πως μόλις πριν από λίγο καιρό, η Madonna δέχθηκε μήνυση από έναν φαν της!

Στο πλαίσιο της παράστασης, η ηθοποιός συμμετείχε σε όργιο με ακόμη 30 καλλιτέχνες προκειμένου να αναδείξουν το μήνυμα πως όλοι έχουν δικαιώμα στον έρωτα.

madonna κορη

madonna σκάνδαλο

Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής δέχθηκε πρόταση να γίνει πορνοσταρ για 450.000 ευρώ!

Σκάνδαλο μεγατόνων ξέσπασε για μία ακόμη φορά στη showbiz με την είδηση που κυκλοφόρησε! Αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής έζησε κάτι αδιανόητο, αφού δέχθηκε πρόταση από εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου για να γίνει πορνοσταρ με αμοιβή 450.000 ευρώ!

Είναι ένας τραγουδιστής που προκαλεί πανικό και έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες! Δεν περίμενε ωστόσο ότι κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρα του θα του συνέβαινε αυτό!

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση για ερωτική ταινία που γύρισε ένας κορυφαίος τραγουδιστής!

Ο λόγος για τον Τζέισον Ντερούλο, ο οποίος αναδημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ρεπορτάζ της «The Sun» για την πρόταση που δέχθηκε, απάντησε πως τα λεφτά είναι πολύ λίγα!

Έτσι οι παραγωγοί ξέρουν και να είναι να του κάνουν άλλη πρόταση, θα φροντίσουν να αυξήσουν το ποσό!

τραγουδιστής πορνοσταρ