Καφέ της Χαράς: Σκάνδαλο με το Μανωλάκη! Άλλαξε το όνομά του σε...

Όντως τώρα; Δεν πάει το μυαλό σας!

Καφέ της Χαράς: Σκάνδαλο με το Μανωλάκη! Άλλαξε το όνομά του σε...

Σκάνδαλο με το Μανωλάκη από το Καφέ της Χαράς και άλλαξε το όνομά του σε Μάνος! Ο πατέρας του, σίγουρα θα έχει γίνει έξαλλος!

Ο Εμμανουήλ, ο γιος του Περίανδρου μεγαλώνοντας αποφάσισε να κάνει αλλαγές και πλέον δεν λέγεται έτσι! Όπως είδαμε στο fan club της σειράς στο Instagram, o ίδιος, άλλαξε σχεδόν τελείως το όνομά του!

Μια φωτογραφία έκανε την αποκάλυψη και λίγο μετά την παρουσίαση για τα νέα «αστέρια» της σειράς, μας «έσκασε» και... αυτή τη νέα αποκάλυψη! Ιδού λοιπόν ο νέος.... Μανωλάκης:

Καφέ της Χαράς: Ποια «Μπουλίτσα»; Αυτή είναι η μελαχρινή που έχει κλέψει την καρδιά του «Μανωλάκη»!

Αυτή είναι η μελαχρινή που θα εισβάλλει στο "Καφέ της Χαράς" και θα κλέψει την καρδιά του "Μανωλάκη"! Ποια "Μπουλίτσα"; Ο νέος του έρωτας!

Ως γνωστόν, ο Μανωλάκης με την κόρη της Χαράς είχε κάποια συμπάθεια παραπάνω και το είχαμε καταλάβει από τον πρώτο κιόλας κύκλο! Όμως, στα νέα επεισόδια θα γίνει η μεγάλη ανατροπή!

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου θα κάνει την πρεμιέρα του και μέσα στους νέους ρόλους θα είναι κι αυτός τις γιατρίνας, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη!

Η ίδια εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, θα είναι και αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

«Εγώ είμαι η νεαρή γιατρός που άνω το αγροτικό μου στο χωριό και είμαι σχεδόν αρραβωνιασμένη με τον Μάνο» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Πρωινού η Μαριαλένα Ροζάκη.

Δείτε το πρόσωπό της:

Καφέ της Χαράς νέοι ρόλοι

Και δείτε και πως είναι σήμερα η Μπουλίτσα για να... συγκρίνετε!

Καφέ της Χαράς: Ο «Μανωλάκης» αρραβωνιάστηκε! Δείτε το πρόσωπο της κοπέλας...

Κι όμως ο «Μανωλάκης» από το Καφέ της Χαράς αρραβωνιάστηκε! Δείτε το πρόσωπο της κοπέλας και θα μείνετε «παγωτό»!

Όλοι οι πρωταγωνιστές, ετοιμάζονται για την επιστροφή της σειράς του ΑΝΤ1 “To καφέ της Χαράς” μετά από 13 χρόνια απουσίας. Το Πρωινό βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη νέα σεζόν και ο Μανωλάκης είχε διάθεση για αποκαλύψεις!

Ο ίδιος, μίλησε μαζί με την κοπέλα που «αρραβωνιάστηκε» και αποκάλυψε ότι στη νέα σεζόν θα δούμε πολλές ανατροπές! Μάλιστα η Μαριαλένα Ροζάκη, που είναι η μελαχρινή ηθοποιός που υποδύεται την αρραβωνιαστικιά του, τόνισε on camera ότι θα πάει στο χωριό ως γιατρός που κάνει το αγροτικό της και προκαλεί ταραχές! Ιδού το σχετικό βίντεο:

Καφέ της Χαράς: Σοκ! Ηθοποιός της σειράς είχε παίξει σε γνωστή ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Δείτε ντοκουμέντο!