Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό είναι style για να πας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο»! Ποια κατακεραύνωσε η παρουσιάστρια;

Ατάκα «φωτιά»!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό είναι style για να πας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο»! Ποια κατακεραύνωσε η παρουσιάστρια;

Ποια κατακεραύνωσε η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή; Είπε μεταξύ άλλων «Αυτό είναι style για να πας στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο»!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha μέσα από την σημερινή της εκπομπή στο Happy Day είπε μια ατάκα «φωτιά» που δεν περιμέναμε να ακούσουμε!

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή σχολιάστηκε η εμφάνιση που έκανε η Ραμόνα Βλαντή και οι δηλώσεις της και πάνω στον σχολιασμό ακούσαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει στον Χάρη Χριστόπουλο χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι style για που αγάπη μου; Για να πας στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο;».

Αυτό ήταν ένα απρόοπτο συμβάν, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει τέτοια σχόλια από την ίδια, αλλά όπως είδαμε και πριν λίγες ημέρες τα απρόοπτα στην εκπομπή της όλο και αυξάνονται!

Ο Χάρης Χριστόπουλος ωστόσο επέμενε πως η εμφάνιση της Ραμόνας είναι στιλ!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Πάγωσε" το βλέμμα της στον αέρα της εκπομπής! Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι...

"Πάγωσε" το βλέμμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν άκουσε όλα όσα είπε η Μαρία Αντωνά. Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας δε δίστασε και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ό,τι της συνέβη!

Η εκπομπή «Happy Day» δεν ξεκίνησε με τον καθιερωμένο τρόπο που ξεκινά καθημερινά, καθώς η Μαρία Αντωνά θέλησε να διηγηθεί on air μία ιστορία που συγκλόνισε την ίδια.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πως ο λόγος που εχθές έλειπε από την εκπομπή ήταν γιατί είχε πέσει θύμα ληστείας. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά, κάποιοι επιτήδειοι έκλεψαν το αυτοκίνητο της.

Το συμβάν αυτό μας θυμίζει την αντίδραση της παρουσιάστριας, όταν πριν από λίγο καιρό έμαθε στον αέρα την εκπομπής ένα νέο που τη συγκλόνισε σχετικά με δύο γνωστούς της που τα "έσπασαν"...

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν ότι την ίδια χρονική στιγμή, έκλεψαν και το αμάξι της Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου. Η Μαρία Αντωνά είχε ένα fiat ενώ η Βουλγαράκη ένα smart.

Δείτε το σχετικό βίντεο: