Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για το λιποθυμικό επεισόδιο! Στο πλευρό του η Σμαράγδα Καρύδη!

Όλη η αλήθεια!

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για το λιποθυμικό επεισόδιο! Στο πλευρό του η Σμαράγδα Καρύδη!

Στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη βρίσκεται η σύντροφός του, Σμαράγδα Καρύδη! Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το λιποθυμικό επεισόδιο!

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day και δεν δίστασαν να μιλήσουν «ανοιχτά» για ένα θέμα που απασχόλησε!

Συγκεκριμένα πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Θοδωρής Αθερίδης λιποθύμησε στο θέατρο και είχε γραφτεί ότι ο ίδιος ένιωσε μια αδιαθεσία στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε επί σκηνής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Έτσι σήμερα, ο Θοδωρής Αθερίδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Περαστικά σε ποιον; Εγώ δεν έχω τίποτα! Παιδιά μην διαβάζετε! Ποτέ δεν λιποθύμησα, δεν νοσηλεύτηκα, ό,τι γράφτηκε δεν ισχύει! Παιδιά είμαι μια χαρά, φτύστε με!»

Ενώ στην συνέχεια η Σμαράγδα Καρύδη, που στεκόταν δίπλα του, είπε:

«Παιδιά, αν είχε συμβεί κάτι επί σκηνής, κάποιος με το κινητό του θα το είχε καταγράψει»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θοδωρής Αθερίδης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την λιποθυμία!

Νέες εξελίξεις με την υγεία του ηθοποιού! Ο Θοδωρής Αθερίδης διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα για την λιποθυμία!

Τι δήλωσε ο ίδιος για όλα αυτά και τον "πανικό" που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Σύμφωνα με το Star, το οποίο ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, η είδηση δεν ισχύει, καθώς ο ηθοποιός την διαψεύδει καταφατικά και απόρησε για το πώς προέκυψε όλο αυτό.

Θοδωρής Αθερίδης: Είναι ο πιο γλυκός παππούς! «Όταν μου το είπε η κόρη μου φώναζα...»

Επίσης ανέφερε, πως το σωστό είναι να διασταυρώνεται μία είδηση πριν κυκλοφορήσει, διότι δεν είναι πρέπον να αναστατώνονται τα πρόσωπα της οικογένειάς του δίχως λόγο.

Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: «Με έχει επηρεάσει, ελπίζω να νιώθει και εκείνος...»

Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε για πρώτη φορά κάποια πράγματα για τον Θοδωρή Αθερίδη, όπως πως την έχει επηρεάσει και τα συναισθήματα της. «Με έχει επηρεάσει, ελπίζω να νιώθει και εκείνος...» είπε αρχικά.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Καθημερινή και μίλησε για όλα, την σχέση της, το θέατρο αλλά και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε.

«Πράγματι τη δυσπιστία την έχω κατά καιρούς συναντήσει σε όλη την πορεία μου ως σήμερα. Κάποιοι δεν πίστευαν παλαιότερα ότι θα μπορούσα να κάνω κωμωδία. Νόμιζαν ότι είμαι μια μελαγχολική ξανθιά που είχε την ευκολία να υποδύεται μόνο ψυχρές γυναίκες – αράχνες. Κάποιοι άλλοι που βλέπουν τηλεόραση με θεωρούν τηλεοπτική ηθοποιό. Γιατί ρε φίλε τηλεοπτική; Κάθε χρόνο κάνω θέατρο» είπε για όσους αμφέβαλαν για εκείνη.

Για την προσπάθεια της ως σκηνοθέτης είπε: «Αποφάσισα να ξεβολευτώ και να θυμηθώ όλους του λόγους για τους οποίους αγαπώ αυτή τη δουλειά, να παίξω μαζί της, να πειραματιστώ, να την δω με σφαιρικό τρόπο».

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει αποκαλύψει πως για χρόνια βίωνε κρίσεις πανικού στη σκηνή… «Πράγματι όταν ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά είχα πολλές φοβίες. Έτρεμα την έκθεση, ενώ ως ηθοποιός την αποζητούσα. Μέχρι τα τριάντα μου πέρασα αμέτρητες κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Δεν το επιτρέπω πια στον εαυτό μου».

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη: «με έχει επηρεάσει μόνο προς το καλύτερο. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ελπίζω να νιώθει το ίδιο».

Εντωμεταξύ αν δεν έχετε δει το σπίτι τους και την μαγευτική του θέα πρέπει να το δείτε.