Εξελίξεις με το θάνατο του πασίγνωστου ράπερ! Κατάπιε δύο σακούλες χάπια!

Οι αποκαλύψεις της Αστυνομίας σοκάρουν!

Εξελίξεις με το θάνατο του πασίγνωστου ράπερ! Κατάπιε δύο σακούλες χάπια!

Κυκλοφόρησα στη δημοσιότητα "καυτές" εξελίξεις γύρω από το θάνατο του πασίγνωστου ράπερ, ο οποίος "έφυγε" στα 21 του. Αποκαλύφθηκε πως κατάπιε δύο ολόκληρες σακούλες χάπια προκειμένου να μην τα βρει η Αστυνομία.

Ο θάνατός του ήρθε να σοκάρει την κοινότητα της μουσικής, μιας και ήταν ένας από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες και άφησε την τελευταία του πνοή σε πολύ νεαρή ηλικία.

Να θυμίσουμε πως μόλις χτες άφησε την τελευταία του πνοή και ένας κορυφαίος πρωταγωνιστής!

Σύμφωνα με αμερικανικό ρεπορτάζ, ο άτυχος ράπερ βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο και επέστρεφε από μία συναυλία του, ενώ μέσα στο αεροσκάφος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Προκειμένου να μην εντοπίσει η Αστυνομία τα ναρκωτικά, ο ράπερ αποφάσισε να τα καταναλώσει όλα με αποτέλεσμα να πάθει κρίση επιληψίας από την υπερβολική δόση και να πεθάνει στο αεροδρόμιο του Σικάγο.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Βρέθηκε νεκρός κορυφαίος τραγουδιστής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως ένας κορυφαίος τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία μόλις 21 ετών!

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν μόλις 21 ετών, όταν νωρίς το πρωί της Κυριακής, βρήκε τραγικό θάνατο αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης του, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tmz.com.

Σοκαρισμένη είναι η καλλιτεχνική σκηνή καθώς βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής Juice Wrld, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Τσα Ιν Χα!

Μόλις πριν από λίγο καιρό, βρέθηκε νεκρή ακόμη μία γνωστή τραγουδίστρια στα 28 της!

Όπως λένε μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο που διαδραματίστηκε το συμβάν, ο τραγουδιστής έπαθε μια ξαφνική κρίση και άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα.

Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η μεγάλη καριέρα του ράπερ ξεκίνησε μόλις ανέβηκε στην κορυφή των charts το 2018.

Το πρώτο του τεράστιο «χτύπημα» ήρθε το καλοκαίρι του 2018 με το "Lucid Dreams" ... το οποίο κατέληξε στο # 2.

τραγουδιστής πέθανε