Δούκισσα Νομικού: Δεν «παίζει» να το έβαλε αυτό στο αυτό στο αυτί της! Το αξεσουάρ... για λίγες!

Hot ή Not για εσένα;

Δούκισσα Νομικού: Δεν «παίζει» να το έβαλε αυτό στο αυτό στο αυτί της! Το αξεσουάρ... για λίγες!

Η Δούκισσα Νομικού δεν «παίζει» να το έβαλε αυτό στο αυτό στο αυτί της! Το αξεσουάρ... για λίγες που δεν ξέρουμε κατά πόσο εσύ θα το τολμούσες!

Η παρουσιάστρια, πριν λίγες ημέρας βρέθηκε στο Λονδίνο για ένα ταξίδι αναψυχής!

Μαζί της, όπως αναφέραμε είχε φύγει από την Ελλάδα και μάλιστα δεν είχε πάρει κανέναν από την οικογένειά της μαζί! Στο πολύ κρύο Λονδίνο η ίδια, δεν «μάσησε» και έκανε πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις! Σε μια από αυτές, η Δούκισσα Νομικού έβαλε ειδικά «σκουφάκια» που προστατεύουν τα αυτιά μας από το κρύο. Εσύ θα το τολμούσες;

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε μόνο μαύρη πετσέτα και έριξε πάνω τα ξανθά μαλλιά της! Βίντεο στη δημοσιότητα!

Βίντεο στη δημοσιότητα με την Δούκισσα Νομικού! Έβαλε μόνο μαύρη πετσέτα και έριξε πάνω τα ξανθά μαλλιά της σε φωτογράφιση που θα συζητηθεί!

Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι και δε νομίζουμε κιόλας.... Η καλλονή παρουσιάστρια, έβγαλε προς τα έξω ένα διαφορετικό πρόσωπο που όμως, δεν μπορούμε να μην πούμε ότι της πάει πολύ!

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης της νέας συλλογής κοσμημάτων που κυκλοφορεί η Δούκισσα Νομικού, αποφάσισε να κάνει τo πιο extreme concept! Η ίδια, έβαλε μόνο μια μαύρη πετσέτα, έκανε απαλό μακιγιάζ και έριξε μπροστά στο στέρνο της τα πλούσια ξανθά μαλλιά της! Άλλωστε μόλις δύο μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, έχει κορμί λαμπάδα με την δίαιτα που ακολουθεί!

Επειδή όμως σε τέτοιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι περιττά, ιδού το σχετικό βίντεο:

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε μαύρα και φάνηκε το κορμί της! Είναι λες και δεν έγινε ποτέ μητέρα...

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε μαύρα και φάνηκε πως είναι το κορμί της μετά την γέννηση της κόρης της. Είναι λες και δεν έγινε ποτέ μητέρα.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Ωστόσο, στην φωτογραφία που είδαμε στο Instagram φαίνεται λες και η Δούκισσα Νομικού δεν έγινε ποτέ μητέρα, καθώς δεν έχει πάρει πάνω της ούτε γραμμάριο.

Δούκισσα Νομικού: Δεν έχει μόνο δυο παιδιά! Η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια...

Μάλιστα, στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε με μαύρα ρούχα το κορμί της είναι άψογο!

Δούκισσα Νομικού κορμί μητέρα