Σοκ! Βρήκαν νεκρό 14χρονο παίκτη ριάλιτι!

Από τι πέθανε;

Σοκ! Βρήκαν νεκρό 14χρονο παίκτη ριάλιτι!

Νεκρό βρήκαν 14χρονο παίκτη ριάλιτι και η είδηση του θανάτου του, προκαλεί σοκ. Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του από τον ξαφνικό χαμό του.

Ο νεαρός παίκτης είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με την ικανότητά του στον χορό και από πολλούς είχε χαρακτηριστεί ως ο επόμενος «Billy Elliot».

Τον 14χρονο βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι γονείς τους. Ανησύχησαν επειδή δεν ξύπνησε για να πάει στο σχολείο με αποτέλεσμα να πάνε να τον ξυπνήσουν. Ωστόσο, δεν ξύπνησε ποτέ.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η είδηση της απώλειας του, έρχεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο κορυφαίου τραγουδιστή.

Νεκρός 14χρονος παίκτης ριάλιτι

Θρήνος: Νεκρός διάσημος παίκτης reality! Ποιος τον δολοφόνησε;

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως διάσημος παίκτης reality show, βρέθηκε νεκρός! Ποιος τον δολοφόνησε όμως και γιατί;

Η αστυνομία έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο κάμερας ασφαλείας κατά την οποία κύρια ύποπτος είναι μια 14χρονη κοπέλα!

Σοκ! Νεκρός κορυφαίος ηθοποιός!

Ο λόγος για τον 59χρονο Αμερικανό, Albert Chernoff! Ο ίδιος συμμετείχε στο ριάλιτι του καναλιού NATGeoTV, "Rescue Ink", στο οποίο συμμετέχουν φιλόζωοι μοτοσικλετιστές με τατουάζ.

Νεκρός διάσημος παίκτης reality

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το crimeonline για την υπόθεση, ο άνδρας ο οποίος ήταν γνωστός από την τηλεόραση για την δράση του στη διάσωση ζώων δολοφονήθηκε και βρέθηκε γυμνός και δεμένος στο κρεβάτι του.

Μετά τον θάνατο του 59χρονου, «απελευθερώθηκαν» από το σπίτι του 11 γάτες, 3 χελώνες και 2 βατράχια.

Θλίψη! Νεκρός 26χρονος παίκτης αγαπημένου ριάλιτι!

Nεκρός βρέθηκε το Σάββατο ο Μάικ Θαλασσίτης, Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής που είχε συμμετάσχει στο δημοφιλές ριάλιτι Love Island της Βρετανίας.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι του στο Εσεξ. Η συμπεριφορά του μέσα στο Love Island ου είχε χαρίσει το προσωνύμιο «Muggy Mike» και τη φήμη του «κακού» των ριάλιτι.

Οι θαυμαστές του σοκαρίστηκαν στην είδηση της τραγικής είδησης, εκφράζοντας την θλίψη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

undefinedundefined