Σάκης Ρουβάς: Είναι πραγματικός κύριος! Η κίνηση που συγκίνησε - Τον καμαρώνει η Ζυγούλη!

"Λιώσαμε"!

Σάκης Ρουβάς: Είναι πραγματικός κύριος! Η κίνηση που συγκίνησε - Τον καμαρώνει η Ζυγούλη!

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας πραγματικός κύριος! Μάλιστα μέσα από την πιο πρόσφατη δημοσίευσή του στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε γνωστή την κίνηση του που συγκίνησε τους πάντες! Φυσικά, στο πλευρό του όπως πάντα η Κάτια Ζυγούλη που τον καμαρώνει!

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δείξει πολλές φορές πόσο στοργικός μπορεί να γίνει με τα παιδιά και δεν είναι τυχαίο αφού είναι πατέρας τεσσάρων!

Το ίδιο τρυφερός είναι βέβαια και με τη σύζυγό του μιας και δεν ξεχνά ποτέ να της δείχνει την αγάπη του!

Έτσι όπως μας ενημέρωσε μέσα από μία φωτογραφία, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πραγματικότητα την ευχή του μικρού Βασίλη ο οποίος ζήτησε να αποκτήσει ένα jacket που φόρεσε ο Σάκης Ρουβάς σε μία από τις εκπομπές του "The Voice"!

Η επιθυμία του έγινε διαταγή για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος έστειλε με χαρά το δώρο του!

Σάκης Ρουβάς: Ράγισε καρδιές η ανακοίνωση του! Το πρόβλημα υγείας τον έκανε να «λυγίσει»!

Ο Σάκης Ρουβάς ράγισε καρδιές με την ανακοίνωση του για παίκτρια του The Voice. Το πρόβλημα υγείας της τον έκανε να «λυγίσει».

Ο τραγουδιστής συγκινήθηκε πολύ με την κοπέλα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της, λόγω χρημάτων.

Ο λόγος για την Βάλια Δήμου, που ο Σάκης Ρουβάς θαυμάζει. Μετά την αποκάλυψη της, αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα για να γίνει καλά.

«Βάλια μου, είσαι μια υπέροχη τραγουδίστρια. Πραγματικά, πονάει η καρδούλα μου να σε ακούω έτσι να τραγουδάς. Θέλω να βρούμε ένα τρόπο να γίνεις καλά και μετά να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου στις συναυλίες. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια. Θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις. Έχοντας πει, λοιπόν, όλα αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με τη φωνή σου», είπε στα battles.

Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Η παίκτρια απάντησε: «Ναι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνω. Όταν μπορώ να το καλύψω» και ο Σάκης Ρουβάς έκανε την ανακοίνωση που ράγισε καρδιές: «Κι αν σου έλεγα ότι θα τα καλύψω εγώ, τι θα έκανες;», «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο. Θα ήταν υπέροχο, πραγματικά», απάντησε.