Τροχαίο σοκ για τον Λεωνίδα Κακούρη: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε την μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο»

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του ηθοποιού!

Τροχαίο σοκ για τον Λεωνίδα Κακούρη: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε την μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο»

Ένα σοκαριστικό τροχαίο αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κακούρης. «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε την μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο» είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 συγκίνησε με την αποκάλυψη του.

Όπως είπε έχασε τον πατέρα του την ημέρα που πέρασε στο πανεπιστήμιο.

«Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός. Ήμουν 18 χρονών. Ήταν σε ηλικία 47 ετών ο πατέρας μου. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής.

Έφυγα πετώντας μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να του πως ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Έτσι είναι η ζωή. Περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε» εξομολογήθηκε.

Εντωμεταξύ ένας γνωστός τραγουδιστής εισβάλει στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει στον Αρναούτογλου για τις καταιγιστικές εξελίξεις!

Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλάει απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο “The 2Night Show” τον Λεωνίδα Κακούρη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται στον ρόλο του “Δούκα Σεβαστού”, που υποδύεται στην καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, καθώς και στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται.

Επίσης, αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές από την προσωπική του ζωή, ενώ μιλάει για πρώτη φορά για την πρώην σύζυγό του και τον γιο της, που αισθάνεται σαν δικό του.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Έλλη Κοκκίνου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για τη ζωή της, για τον μονάκριβο γιο της, για συνεργασίες που την έκαναν να «μπουχτίσει», καθώς και για τη σχέση της με τα Social Media.

Τέλος, θα περάσει κι από τις «Μύγες» και το σίγουρο είναι πως θα δείτε το πιο «Sex -y» καμαρίνι που έχει γίνει ποτέ.

Εντωμεταξύ δείτε πως η σειρά «έχασε» έδαφος και τι συνέβη