Νίκος Μουτσινάς: «Χωρίσαμε, έτσι το ήθελε η ζωή»! Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Έσκασε βόμβα μεγατόνων!

Νίκος Μουτσινάς: «Χωρίσαμε, έτσι το ήθελε η ζωή»! Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή και τι άλλο θα ακούσει ο Νίκος Μουτσινάς; «Χωρίσαμε, έτσι το ήθελε η ζωή» ανέφερε πρώην συνεργάτιδά του...

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν στο θέατρο με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και στον λόγο που αυτή σταμάτησε.

«Πλησίασα τον Νίκο Μουτσινά και του είπα να παίξουμε μαζί. Να κάνουμε κάτι μαζί. Και από το πουθενά καθίσαμε και γράψαμε τα έργα που παίξαμε τις τρεις σεζόν που ήμασταν μαζί με τον Νίκο. Εγώ από μόνη μου ψάχτηκα και βρήκα τον Νίκο. Κάναμε μαζί τρία έργα. Χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί έτσι γίνεται στη ζωή. Οι άνθρωποι βρίσκονται και χωρίζουν. Και πιστεύω θα ξαναβρεθούμε πολύ σύντομα.

Η Τζένη Διαγούπη ξεσπά: «Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί; Γιατί δεν μπορώ»

Όταν γράφαμε με τον Μουτσινά επικρατούσε μια τρελή κατάσταση. Αλλά τα είχαμε βρει και συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον. Μου έχει πει ο Νίκος να ξανασυνεργαστούμε στο θέατρο. Να με σκηνοθετήσει. Φέτος δε με πρόλαβε για 10 ημέρες. Ήθελα πολύ» τόνισε η Τζένη Διαγούπη. Να θυμίσουμε ότι η ίδια αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έκανε ποτέ ένα παιδί....

Χωρισμός - βόμβα για πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά! Το διέλυσαν οριστικά....

Χωρισμός - βόμβα για πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, μόλις «έσκασε»! Το διέλυσαν οριστικά και είναι αμετάκλητο!

Το αγαπημένο ζευγάρι, αν και όλοι περιμέναμε να το δούμε να κάνει το επόμενο βήμα, τελικά αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά στην Βερβερίτσα νούμερο... 1, είναι και πάλι ελεύθερη και έτοιμη για νέες περιπέτειες! Ωστόσο και ο πρώην σύντροφός της, πρόκειται για όνομα πρώτης γραμμής! Πάει κάπου το μυαλό σας; Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαρία Σολωμού, που όχι απλά δεν είναι μαζί αλλά από ότι φαίνεται, ο Πάνος έχει κάνει και το επόμενο βήμα με νέα σύντροφο!

Χωρισμός - βόμβα για πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά! Το διέλυσαν οριστικά....