Χρήστος Μάστορας: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας του! Στα μάτια είναι ίδιοι!

Εσείς τι λέτε; Μοιάζουν;

Χρήστος Μάστορας: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας του! Στα μάτια είναι ίδιοι!

Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα του Χρήστου Μάστορα. Στα μάτια είναι ίδιοι, αφού έχουν το ίδιο βλέμμα. Δείτε και εσείς πόσο μοιάζουν.

Μπορεί ο τραγουδιστής να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσα από τα social media μοιράζεται διάφορες στιγμές του.

Σε μια από τις αναρτήσεις του μας έδειξε και το πρόσωπο της μητέρας του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Είναι η γυναίκα που τον στηρίζει σε όλα.

«Η δική μας μαμά, πάντα είναι η καλύτερη μαμά στον κόσμο! Το λέμε και το εννοούμε! Τόσο μεγάλη αξία έχει η μητέρα στη ζωή του καθενός μας, που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στον κόσμο.
Μανούλα!! Μου έμαθες τι πάει να πει ανιδιοτέλεια κι έτσι μπορώ και Σ’ ΑΓΑΠΩ με όλη μου την ψυχή! Η καλοσύνη σου κάνει τον κόσμο αυτόν καλύτερο!», έγραψε στην λεζάντα με την φωτογραφία της.

Ο Χρήστος Μάστορας με την μητέρα του έχει το ίδιο γλυκό βλέμμα!

Να σημειώσουμε πως τον τραγουδιστή τον βλέπουμε κάθε Τετάρτη στο X-factor και χθες είδαμε τον ημιτελικό που δυο παίκτες της ομάδας του πέρασαν κατευθείαν στον τελικό.

Χρήστος Μάστορας μητέρα

Χρήστος Μάστορας: Αυτό αποκλείεται να είναι το σπίτι του! Τα αντικείμενα στους τοίχους «βγάζουν» μάτι!

«Βγάζουν» μάτι τα αντικείμενα που είχε στους τοίχους πίσω από τον Χρήστο Μάστορα! Αυτό αποκλείεται να είναι το σπίτι του!

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές και μουσικούς της γενιάς του και πάντα καταφέρνει να «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Ο Χρήστος Μάστορας είναι αρκετά ενεργός στα social media του, αν και δε θέλει να προβάλλει την προσωπική του ζωή είναι πολλές οι στιγμές που δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την επαγγελματική του πορεία. Μάλιστα ο ίδιος και το συγκρότημα του ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό μαγαζί που τους βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και στην πρεμιέρα βρέθηκαν αρκετοί celebrities!

Πριν λίγο καιρό ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που μας καθήλωσε με το φόντο του! Ο Χρήστος Μάστορας ήταν στη μέση ενός δωματίου και αυτό που μας «έβγαλε» το μάτι ήταν τα πολύφωτα και ο τεράστιος πίνακας που είχε πίσω του!

Ναι, φυσικά και δεν είναι το σπίτι του. Ο ίδιος βρισκόταν στο γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, Μεγάλη Βρετανία και η χλιδή που διαθέτει είναι απίστευτη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: