Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάθισε στο πλευρό του πιο στοργικού πατέρα! Η χαρά του δεν κρύφτηκε!

Η φωτογραφία που "έριξε" το Instagram!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάθισε στο πλευρό του πιο στοργικού πατέρα! Η χαρά του δεν κρύφτηκε!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πόζαρε δίπλα σε αυτόν τον άντρα και η χαρά του όπως ήταν φυσικό δεν κρύφτηκε! Ο αγαπημένος τραγουδιστής κάθισε και φωτογραφήθηκε στο πλευρό του πιο στοργικού πατέρα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής έχει δείξει την αγάπη του για τους γονείς του. Όπως φαίνεται είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να είναι κοντά με τους δικούς του ανθρώπους και όχι μόνο!

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στη λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Περιστερίου και ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τον πατέρα ενός άλλου κορυφαίου τραγουδιστή, του Γιώργου Τσαλίκη.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο ίδιος ο Γιώργος Τσαλίκης γράφοντας: «Το πόσο χάρηκε ο πατέρας μου δε λέγεται»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον πατέρα του Γιώργου Τσαλίκη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε! Ποιος είναι πιο όμορφος;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιος είναι πιο όμορφος; Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι γνωστός για την ομορφιά του και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Πρόσφατα όμως ανακαλύψαμε και από πήρε την εκπληκτική του εμφάνιση! Η ομοιότητα θα σας κάνει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πέρναγε μέχρι και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ύψος! Φτάνει το...

Συγκεκριμένα, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον γνωστή ερμηνευτή παλαιότερα μιας και ο πατέρας του, Βασίλης Αργυρός, τον επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει και καμάρωσε το γιο του με ένα πλατύ χαμόγελο.

Οι δυο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και ο μπαμπάς είναι ένας κούκλος! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δύο αδέλφια, τον Παύλο και την Κατερίνα και είναι ιδιαίτερα γνωστοί ήδη από τη γέννησή τους μιας και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική.

αργυρός πατέρας