Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Έσκασαν" τα ευχάριστα! Στο πλευρό του η Μακρυπούλια!

Απίστευτες στιγμές για το ζευγάρι!

Μιχάλης Χατζηγιάννης:

Επιτέλους τα ευχάριστα "έσκασαν" για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή είναι φυσικά και η σύντροφός του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Το ζευγάρι μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους στο τηλεοπτικό show του Ant1, «Final Four» και συνεχίζουν πλέον με δυναμικά επαγγελματικά βήματα.

Συγκεκριμένα, σήμερα κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του αγαπημένου τραγουδιστή «Η καλύτερή μου φίλη». Το τραγούδι αυτό αποτελεί τον soundtrack της νέας ταινίας του Θανάση Τσαλταμπάση, «Τσάρλι».

Απολαύστε το!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ένας κύκλος κλείνει για το ζευγάρι! Τα λόγια τους είναι όλο νόημα!

H Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μοιράστηκαν με το κοινό τους μηνύματα στα οποία τα λόγια τους είναι όλο νόημα, μιας και ένας κύκλος κλείνει απόψε για το αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο τους έκαναν φέτος την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στο show του Ant1, «The Final Four». Απόψε, το show ρίχνει αυλαία, καθώς σε λίγη ώρα θα δούμε στις οθόνες μας τον μεγάλο τελικό.

Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής, θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τα μηνύματά τους για την τελευταία μέρα προβολής του «The Final Four».

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δε διστάζει να το δείχνει, ανταλλάσσοντας ακόμα και ακριβά δώρα ο ένας με τον άλλον!

Από τη μεριά της, η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε:

«Τελικός @thefinalfourgr ! Ποιος θα κερδίσει φυσικά και δεν θα πω αλλά θα πω ότι είναι ένας τελικός που δεν πρέπει να χάσεις!! Πολλοί καλεσμένοι πολλές μονομαχίες μέχρι να φτάσουμε στον έναν και πολύ κέφι!! Τελευταίο επεισόδιο λοιπόν και τελευταίο post! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του project! Πέρασα υπέροχα μαζί σας για μια ακόμη φορα!! Απόψε 20:45 στον @ant1tv».

Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το οποίο έστειλε το μήνυμά του: