Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινεί το μήνυμα της για τον θάνατο που την «τσάκισε»! Ο άνδρας που της σημάδεψε την ζωή!

Η φωτογραφία από το παρελθόν που «ξυπνά» αναμνήσεις!

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινεί το μήνυμα της για τον θάνατο που την «τσάκισε»! Ο άνδρας που της σημάδεψε την ζωή!

Συγκινεί το μήνυμα της Κατερίνα Καινούργιου για τον άνδρα που της σημάδεψε την ζωή και που ο θάνατος του την «τσάκισε».

Η γνωστή παρουσιάστρια του Open βιώνει δύσκολες ώρες, αφού σαν σήμερα «έχασε» ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Σήμερα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ο παππούς της Κατερίνας Καινούργιου έφυγε από την ζωή. Η ίδια του είχε πάρα πολύ αδυναμία και θα τον έχει πάντα μέσα στην καρδιά της όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτή την τραγική επέτειο δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία από το παρελθόν την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένας χρόνος χωρίς εσένα».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κατερίνα Καινούργιου παππούς

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Καινούργιου! Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο που την "τσάκισε"!

Ραγίζει καρδιές με την ανάρτηση της η Κατερίνα Καινούργιου. Ο θάνατος του παππού της είναι αυτός που την "τσάκισε" μιας και του είχε πολύ αδυναμία.

Η παρουσιάστρια έκανε μια τρυφερή δημοσίευση από τα παλιά.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία του παππού της που έφυγε από τη ζωή το 2018 σε ηλικία 88 ετών, μαζί με τον μπαμπά της.

undefined

undefined

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της. Μάλιστα, σε συνέντευξη της είχε δηλώσει: Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη και συνεχίζει να είναι. Ο πατέρας μου είναι ένας υπέροχος και αξιόλογος άνθρωπος, αλλά και συνάμα πολύ δύσκολος, απαιτητικός και αυστηρός. Τον θαυμάζω πολύ, αλλά πολλές φορές γίνεται και σκληρός. Η σχέση μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή καταπίεση. Δεν λέω ότι με ελέγχει, αλλά έχω τη σχέση πατέρα – κόρης, δεν έχουμε έρθει πιο κοντά, να γίνουμε φίλοι, δεν θα συζητήσω τους προβληματισμούς μου μαζί του γιατί είναι αυστηρός κριτής. Πολύ πιο αυστηρός από αυτό που πρέπει… »

Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι η πρώτη φορά που βιώνω μια απώλεια..." - Τα συγκινητικά λόγια για το θάνατο του παππού της!

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχασε τον παππού της και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας μεταξύ άλλων: “Καλό παράδεισο παππού μου... Σ' ευχαριστώ για όλα...” .

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή της "Ευτυχείτε", μάλιστα αναφέρθηκε στην απώλεια που βίωσε η οικογένειά της, φανερά συγκινημένη:

«Να το πω λίγο, ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά μεγαλώσαμε μαζί του. Σε ηλικία 88 ετών, πολλές φορές λένε πως έφυγε πλήρης ημερών αυτό έγραψα και στο Instagram, δεν έφυγε πλήρης ημερών. Ο παππούς μου ήταν πάρα πολύ καλά, ήθελε να ζήσει! Πήρε πολλή αγάπη κι είναι λίγο δύσκολα η οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που βιώνω μια απώλεια, παρόλα αυτά είμαστε όλοι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι και ζούμε και τον θυμόμαστε και είμαστε πολύ υπερήφανοι που είχαμε έναν τέτοιο παππού. Εδώ είμαστε όμως και θα κάνουμε την εκπομπή μας όσο καλύτερα γίνεται» είπε η όμορφη Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το video: