Θοδωρής Μαραντίνης: Η κουζίνα του σπιτιού του είναι από άλλον πλανήτη! Θα την ζηλέψει μέχρι και η Σίσσυ Χρηστίδου!

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Θοδωρής Μαραντίνης: Η κουζίνα του σπιτιού του είναι από άλλον πλανήτη! Θα την ζηλέψει μέχρι και η Σίσσυ Χρηστίδου!

Από άλλον πλανήτη είναι η κουζίνα του σπιτιού του Θοδωρή Μαραντίνη! Μέχρι και η Σίσσυ Χρηστίδου θα την ζηλέψει!

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τον χωρισμό του με την παρουσιάστρια και μητέρα των παιδιών έπρεπε να βρει νέο μέρος για μόνιμη κατοικία του, κοντά όμως στο σπίτι, όπου ζουν τα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή κι έτσι δεν είναι πολύ ενεργός στα social media του!

Αυτήν την φορά όμως ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του, η οποία πραγματικά δε θυμίζει σε τίποτα κάποια άλλη!

Ο λόγος είναι απλός... η κουζίνα του έχει ροκ διάθεση και όλα γύρω της έχουν ρυθμό και μουσική! Σίγουρα θα την ζηλέψουν πολλοί, αφού είναι μια άκρως εντυπωσιακή και cool κουζίνα! Επίσης, πριν λίγο καιρό μας είχε δείξει ποια είναι η αγαπημένη γωνιά του σπιτιού του, τη θυμάστε;

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αλήθεια για την σχέση της με τον Μαραντίνη μετά τον χωρισμό! «Ο Θοδωρής είναι...»!

Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση που έχουν μετά τον χωρισμό τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. «Ο Θοδωρής είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου», είπε μεταξύ άλλων.

Με αφορμή τον χωρισμό της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο οι οποίοι έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες, έκανε και η ίδια μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, μετά την γνώμη της Σίσσυς Χρηστίδου, πως δεν είναι σωστό να προχωράς τη ζωή σου με κάποιον άλλο και να συνεχίζεις να έχεις στο προφίλ σου φωτογραφίες με προηγούμενες σχέσεις, ο Παύλος Σταματόπουλος τη ρώτησε: «Εσύ που το λες αυτό έχεις διαγράψει φωτογραφίες;»

«Με τον Θοδωρή; Όχι βέβαια, ο Θοδωρής είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και θα είναι για πάντα στη ζωή μου, τον λατρεύω. Θα διαγράψω φωτογραφίες; Έλα Χριστέ και Παναγία. Όχι βέβαια. Μιλάμε για σχέσεις όχι για τον πρώην άντρα σου» απάντησε.

Την είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Δαλάκα με τον σύντροφο της σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς μέσα από το Vandas blog.