Ολυμπία Χοψονίδου: «Άδειασε» δημόσια τον Βασίλη Σπανούλη! «Δεν μιλάμε»!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ολυμπία Χοψονίδου: «Άδειασε» δημόσια τον Βασίλη Σπανούλη! «Δεν μιλάμε»!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είπε για τον Βασίλη Σπανούλη χαρακτηριστικά «Δεν μιλάμε» και τον «άδειασε» δημόσια!

Η καλλονή Ολυμπία βιώνει την καλύτερη φάση με τον σύζυγο της, αφού περιμένουν το 6ο παιδάκι τους και ανυπομονούν για αυτήν την στιγμή!

Η ίδια πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων!

Συγκεκριμένα, κάποιος την ρώτησε: «Όταν ο Βασίλης έχει ένα κρίσιμο ματς τι λέει όταν φεύγει από το σπίτι;». Με την Ολυμπία Χοψονίδου να απαντάει χαρακτηριστικά: «Δεν λέει τίποτα... και γενικά ημέρα αγώνα δεν μιλάμε δεν γελάμε και δεν το ενοχλούμε».

Μάλιστα, στο ίδιο Q&A έδωσε μια "καυτή" ατάκα για τον σύζυγό της!

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης: Άφησε την Χοψονίδου "κάγκελο"! Η ατάκα που της είπε όταν την γνώρισε!

Ο Βασίλης Σπανούλης "πέταξε" την ατάκα που άφησε την Ολυμπία Χοψονίδου "κάγκελο"! Όταν την γνώρισε της αποκάλυψε το μυστικό του και την "τρέλανε" κανονικά!

Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε ένα σωρό αποκαλύψεις για τον αγαπημένο της σύζυγο και δε δίστασε στιγμή.

Το Q&A που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έβγαλε στη "φόρα" όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του αγαπημένου ζευγαριού.

Στο ίδιο Q&A έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τον Βασίλη Σπανούλη και για το χρόνο που περνάει με τα παιδιά του.

Έτσι μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση που της έκανε ένας follower, σχετικά με το τι ώρα κοιμάται ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι κοιμάται πολύ αργά, τον ρώτησα γιατί. Μου απάντησε ότι δε θέλει να χάνει καθόλου χρόνο από την ελεύθερη ώρα της ημέρας του κοιμώμενος και ότι μία και καλή θα κοιμηθεί σε αυτή τη ζωή».

Ατάκα Βασίλης Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης: Την έχει "τρελάνει" την Χοψονίδου! Έχει τον τρόπο του με τα παιδιά!

Με αυτά που κάνει την έχει "τρελάνει" τελείως την Ολυμπία Χοψονίδου ο Βασίλης Σπανούλης! Είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς και έχει σίγουρα τον τρόπο του με τα παιδιά!

Η πανέμορφη σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού τα αποκάλυψε όλα για το γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη και έβγαλε στη "φόρα" όλες τις κρυφές πτυχές της σχέσης του.

Συγκεκριμένα, το όμορφο μοντέλο έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον Q&A μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, και απάντησε στις ερωτήσεις των followers της.

Στο ίδιο Q&A έκανε ακόμα μία "καυτή" αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο!

Ένας απ' αυτούς τη ρώτησε εάν ο Βασίλης Σπανούλης έχει αλλάξει ποτέ του πάνα, με εκείνη να απαντά:

«Πάνα δε νομίζω... Ασχολείται όμως πολύ με τα παιδιά όταν είναι σπίτι. Δεν το βλέπει όμως σαν βοήθεια προς εμένα, το κάνει επειδή το θέλει και του αρέσει».

Ολυμπία Χοψονίδου