Σοκ και δέος στο Buckingham! Η Diana στοιχειώνει το παλάτι! Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ!

"Τρόμος" στην βασιλική οικογένεια!

Σοκ και δέος στο Buckingham! Η Diana στοιχειώνει το παλάτι! Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ!

Σοκ και δέος επικρατεί στο Buckingham, με την είδηση πως η Diana στοιχειώνει το παλάτι! Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ, αλλά και των υπηρετών, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η σχέση τους ναι μεν είχε πολλά σκαμπανευάσματα, όμως όπως είναι γνωστό ήταν κυρίως περίπλοκη τις περισσότερες φορές, και εξακολουθεί να είναι ακόμη και σήμερα.

Αν και η πριγκίπισσα πέθανε τον Αύγουστο του 1997, το "φάντασμά" της καλά επικρατεί και "στοιχειώνει" τους διαδρόμους του παλατιού. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα μιλάνε για το φάντασμά της, έπειτα από τον απάνθρωπο "χαμό" της, άλλωστε. Η ίδια φαίνεται πως κάνει την ζωή όλων πιο δύσκολη, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.

Μερικοί υπηρέτες μάλιστα αναφέρθηκαν σε αίσθηση "αναταραχής" επειδή νόμιζαν ότι το παλάτι ήταν στοιχειωμένο.

Ένας γείτονας κλήθηκε και επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ένα μυστηριώδες συναίσθημα στην αύρα, και ότι η τραυματική και βίαιη φύση του θανάτου της Νταϊάνα θα μπορούσε να φταίει για μια τέτοια διαταραχή. Στο άκουσμα αυτών των νέων, η βασίλισσα συγκέντρωσε μερικούς ανθρώπους κοντά της για προστασία.

Το 2001, μόλις λίγα χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα, μάλιστα είχε προγραμματίσει μια τελετή γενικού καθαρισμού που αποσκοπούσε στο να φέρει την ειρήνη πίσω στο σπίτι της χώρας.

Εσείς το ξέρατε πως η Diana ζούσε στη "σκιά" της Camilla; Δεν θα πιστέψετε το άγριο σκηνικό που "παίχτηκε" στο παλάτι!

Αποκάλυψη "σοκ" στο Buckingham! Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από το διαζύγιο της Diana με τον Κάρολο!

Μία ακόμα αποκάλυψη "σοκ" έγινε στο Bickingham! Όλη η αλήθεια πίσω από το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Diana με τον Κάρολο, είναι αυτή!

Από την πρώτη στιγμή του διαζυγίου μέχρι και τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης λαίδης, έγινε πολύς λόγος σχετικά με το διαζύγιο του απόγονου της βασιλικής οικογένειας, με τις φήμες να μιλούν για διάλυση του γάμου πολύ πριν από το επίσημο τέλος.

Μία αλήθεια ωστόσο βγήκε στο φως για να ταράξει τα νερά της βασιλικής οικογένειας. Η Diana, παρά την δυσαρέσκειά της από το γάμο της με τον Κάρολο και παρά τα όσα είχε βιώσει από την αυστηρή βασίλισσα Ελισάβετ, δεν ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον Κάρολο.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Σαν παιδή, η άλλοτε πριγκίπισσα της Ουαλίας, είδε τους γονείς της να χωρίζουν, γεγονός που της στοίχισε πολύ ψυχολογικά, με την ίδια να υπόσχεται πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ποτέ της διαζύγιο καθώς θα παντρευτεί από αγάπη.

Ωστόσο η επιθυμία της δεν είχε και πολλές πιθανότητες να εκπληρωθεί, αφού και η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εξ' αρχής αντίθετη με την επιλογή της Diana για σύζυγο του Καρόλου.