Άγριες Μέλισσες: Spoiler «βόμβα» από πρωταγωνιστή της σειράς! Ο έρωτας που δεν περιμένουμε με τίποτα

Ποια η εξέλιξη της σειράς;

Άγριες Μέλισσες: Spoiler «βόμβα» από πρωταγωνιστή της σειράς! Ο έρωτας που δεν περιμένουμε με τίποτα

Spoiler «βόμβα» για τις Άγριες Μέλισσες από πρωταγωνιστή της σειράς! Ο έρωτας που δεν περιμένουμε με τίποτα.

Ο λόγος για τον Γιώργος Σουξέ που υποδύεται τον Ενωμοτάρχη Βασίλη Προύσαλη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και μίλησε στην εκπομπή The 2Night Show.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα γίνουν δύο συλλήψεις, ενώ θα έχουμε κι έναν έρωτα που δεν τον περιμένουμε.

«Σύντομα θα έχουμε δύο συλλήψεις, θα τους έχω μέσα στο κρατητήριο. Άλλους γάμους δεν θα έχουμε, αλλά θα έχουμε αυτό που γίνεται μετά το γάμο, πριν το παιδί, έρωτα!

Θα έχουμε έρωτα με άτομα που δεν τα περιμένεις. Εγώ θέλω να παντρευτώ, αλλά οι μάνα μου δεν θέλει τις νύφες, η μία της βρομάει, η άλλη της ξινίζει. Αυτή που τριγυρνάει μέσα στο σπίτι είναι η Ρίζω, αλλά τσακώνεται συνέχεια με τη μάνα μου. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί και ο έρωτας για μένα».

Κι επειδή εμείς εδώ στο Youweekly.gr τα ξέρουμε όλα... σας έχω και spoiler για την μεγάλη αποκάλυψη που θα συμβεί στην τελευταία σκηνή της σεζόν!

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις! (08/01)Η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με την διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σήμερα στις Άγριες Μέλισσες καθώς η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με την διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

Ο Κυπραίος αναγκάζεται να ομολογήσει στον Νέστορα τους λόγους που ήρθε στο Διαφάνι. Η Ελένη, σοκαρισμένη από το νέο της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας, ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά της και να την ξεχάσει οριστικά.

Η εμφάνιση της Μαρίκας θα φέρει κι άλλες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Κυριάκου που θα ωθήσουν την Ουρανία να τον διώξει από το σπίτι.

Η Μυρσίνη ζητάει από τον Κυπραίο να μάθει για τη σχέση της Δρόσως με τον Γιάννο, πεπεισμένη πως ο Γιάννος ήταν υποχείριο των τριών αδελφών. Κι ενώ η Ελένη είναι έτοιμη να δεχτεί την πρόταση του Δούκα, η Ασημίνα κρυφακούει τα πραγματικά του σχέδια και την αποτρέπει.

Η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με την διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο…