Θυμάστε την Adele; Ξεχάστε την! 45 κιλά μείον! Οι εικόνες που έχουν διχάσει!

Έχασε κιλά και "έριξε" το internet!

Θυμάστε την Adele; Ξεχάστε την! 45 κιλά μείον! Οι εικόνες που έχουν διχάσει!

Θυμάστε την Adele; Ξεχάστε την! Η τραγουδίστρια είναι 45 κιλά μείον και προκαλεί "πανικό"! Οι εικόνες της έχουν διχάσει το internet, με πολλούς να ανησυχούν για την υγεία της!

Η τραγουδίστρια κατάφερε με ειδική δίαιτα, και χωρίς γυμναστική να κάνει αυτήν την αλλαγή και να "ρίξει" όλο το διαδίκτυο!

Έπειτα από τον χωρισμό της η ίδια θέλησε να αλλάξει σελίδα στην ζωή της και για αυτό τον τελευταίο καιρό την βλέπουμε με διαφορετικό look. Η τελευταία της εμφάνιση ωστόσο, προκάλεσε διάφορα σχόλια καθώς αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Από την άλλη όμως, υπάρχουν και εκείνοι που την βλέπουν να είναι καλά και απλά να έχασε περιττά κιλά που πάλευε καιρό.

Εσείς τι πιστεύεται;

Adele εμφάνιση
Adele κιλά
Adele εικόνες

Δείτε επίσης την Άση Μπήλιου να εκτελεί (κυριολεκτικά) την Adele! Το βίντεο που θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια!

Adele: Έτσι έχασε πάνω από 6 κιλά και έγινε αγνώριστη μέσα σε λίγες ημέρες!

Την Adele την γνωρίσαμε ζουμερή, ωστόσο κατάφερε να χάσει πάνω από 6 κιλά και να γίνει αγνώριστη μέσα σε λίγες ημέρες.

Σίγουρα σήμερα αν την δεις δεν θα την αναγνωρίσεις.

Η τραγουδίστρια μετά το διαζύγιό της με τον επί 7 χρόνια σύζυγό της Σάιμον Κονέσκι, αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή.

Ακολούθηση ένα πρόγραμμα πιλάτες μαζί με την πολύ καλή φίλη της Άιντα Φιλντ, και έχει χάσει πάνω από 6 κιλά, κάτι που είναι ορατό στο πρόσωπό της.

Αντέλ δίαιτα

Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η διάσημη τραγουδίστρια λέγεται Reformer Pilates και βοηθά στη βελτίωση της στάσης του σώματος, της ευελιξίας και της ισορροπίας, ενώ συμβάλει και στην απώλεια βάρους. Και φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα αγαπητό, καθώς πολλά γνωστά ονόματα ακολουθούν αυτό το είδος γυμναστικής συμπεριλαμβανομένων των Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Γουίνσλετ και Μαντόνα.