Deal: Η στιγμή που άφησε τους πάντες στο πλατό με το στόμα ανοιχτό! Τι συνέβη;

"Παγωτό" ο παρουσιαστής!

Deal: Η στιγμή που άφησε τους πάντες στο πλατό με το στόμα ανοιχτό! Τι συνέβη;

"Χαμός" επικράτησε στο πλατό του Deal! Ακόμα και ο παρουσιαστής δεν άντεξε με αυτό που συνέβη! Δεν θα πιστέψετε την στιγμή που άφησε τους πάντες στο πλατό με το στόμα ανοιχτό, και την παίκτρια με "δάκρυα" στα μάτια!

Οι 60.000 ευρώ βγήκαν νωρίς από το παιχνίδι αλλά η Βιργινία πίστευε ότι θα καταφέρει να βρει τις 40.000!

Η προσφορά του τραπεζίτη στην κρίσιμη στιγμή, ανέβηκε στις 11.000 ευρώ. «Η αλήθεια είναι ότι πάντα ρισκάρω», είπε η Βιργίνα, αλλά εκείνη την στιγμή προτίμησε τη σιγουριά και αποδέχτηκε την προσφορά, λέγοντας, «αλλά έχω τις 40.000 εδώ». Τότε όμως ήταν που η παίκτρια έβγαλε το ποσό των 1,500 ευρώ, κάτι που θα έκανε τον τραπεζίτη να αυξήσει ακόμα περισσότερο το ποσό του.

Deal παίκτρια

Εσείς ωστόσο γνωρίζετε τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα του ο παρουσιαστής;

Deal: Τους άφησε όλους άφωνους! Αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Τους άφησε όλους άφωνους στο Deal του Alpha παίκτρια, αφού αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Έγινε χαμός στο παιχνίδι.

Η Μαρία προχώρησε πολύ καλά στο παιχνίδι και αν και έχασε τις 60.000 ευρώ, κατάφερε όμως μέσα στα τελευταία κουτιά να υπάρχουν 1.500, 10.000 και 40.000! Στην αρχή αρνήθηκε 11.500 ευρώ από τον τραπεζίτη και στην συνέχεια έδιωξε τα 1.500 ευρώ και όλοι πανηγύριζαν.

Με τις 10.000 και 40.000 ευρώ μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης της πρότεινε 22.000. Η αγωνία κορυφώθηκε όταν τα...αρνήθηκε και όλοι έμειναν άφωνοι.

Ωστόσο έκανε μεγάλο λάθος, αφού έφυγε με τις 10.000 ευρώ.

undefined

Ο "γυπαετός" του Deal "αρπάζει" ό,τι βρει μπροστά του!

Ο "γυπαετός" του Deal "αρπάζει" σήμερα, στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν έρχεται και "αρπάζει" ότι βρει μπροστά του στον Alpha.

Το Deal έκανε πολύ δυναμική αρχή, με την Κατερίνα Βάζου, η οποία αποχώρησε με τις 13.000 ευρώ που της προσέφερε ο Τραπεζίτης. Απ’ ό,τι φάνηκε, έκανε την καλύτερη συμφωνία, αφού πούλησε γι’ αυτό το ποσό το δικό της κουτί που περιείχε τις 5000 ευρώ.

Στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, ο Δημήτρης Βαζαίος παίρνει το κουτί με το νούμερο 9 και εκπροσωπεί τη Λευκάδα στο σημερινό επεισόδιο του Deal.

Ο 32χρονος τοπογράφος από την Αττική, «κάνει παιχνίδι» με τις γυναίκες, αφού δε διστάζει να προσεγγίσει κάθε θηλυκό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτοαποκαλείται «γυπαετός», ένας χαρακτηρισμός τον οποίο ο Χρήστος Φερεντίνος φυσικά και δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο. Θα καταφέρει να γοητεύσει με τα προσόντα του και τον Τραπεζίτη ή θα προτιμούσε να έχει απέναντί του μια γυναίκα;

Σήμερα στις 17.50, Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, στον Alpha.

Deal - Τρίτη

Αντιμέτωπος με τον Τραπεζίτη έρχεται ο Δημήτρης, γνωστός και ως... «γυπαετός». Θα μάθεις γιατί τον φωνάζει έτσι ο Χρήστος Φερεντίνος στο αυριανό επεισόδιο του #dealgr στις 17:50. #alphatv

Posted by Alpha TV on Monday, January 13, 2020

Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα του ο παρουσιαστής;