My Style Rocks: "Πανικός"! Βγήκαν τα "μαχαίρια"! Η σκληρή κριτική που τους άφησε άφωνους! "Δεν καταλαβαίνω ποτέ..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
My Style Rocks:

"Δεν καταλαβαίνω ποτέ τι φοράς!" "Πανικός" στο πλατό του My Style Rocks για ακόμη μια φορά! Βγήκαν τα "μαχαίρια", και η σκληρή κριτική "έπεσε" σαν κεραυνός τόσο από τις κοπέλες, όσο και από την κριτική επιτροπή που τους άφησε άφωνους!

Η Βασιλική Σουλάνη, ήταν η παίκτρια που τα "άκουσε" για ακόμα μια φορά και δίχασε το στούντιο!

Ο Κουδουνάρης της είπε χαρακτηριστικά, «Δεν μπορώ να το πιάσω από πουθενά, είναι εντυπωσιακά χάλια», με εκείνη να του απαντά «Ρε παιδιά, τόσο χάλια… μου έρχεται να βάλω τα κλάματα». Ενώ μια άλλη διαγωνιζόμενη της είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι φοράει.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο.

Εντωμεταξύ δείτε και το spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο My Style Rocks: Απίστευτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Άμινα Χακίμ! «Θέλω να της χώσω μια!»

Βγήκαν τα μαχαίρια στο My style Rocks με την Ευρυδίκη Παδοπούλου να απειλεί πως θέλει να «χώσει μια» στην Αμίνα Χακίμ!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στα παρασκήνια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και είχε να πει κάτι για όλες τις παίκτριες.

«Ό,τι θέλω και μου αρέσει θα το πω, όπως και ότι δεν μου αρέσει και με χαλάει στα μάτια μου θα το πω, είμαι ειλικρινής

Να γλείφω τη μια και την άλλη και να βάζω σε όλες 4 και 5 και καρδούλες; Ε, όχι δεν ήρθα για αυτό εδώ.

Η Αμίνα είναι ένα κορίτσι το οποίο καταφέρνει κάτι τρομερό είτε να με νευριάζει είτε να θέλω να την αγκαλιάσω να την φιλήσω … το επόμενο δευτερόλεπτο θέλω να της χώσω και μια, δεν ξέρω πως το καταφέρνει αυτό!

Εγώ είπα άμα δεν τους αρέσω να με διώξουν

Όταν τελειώνουν τα γυρίσματα δεν έχω όρεξη να μιλήσω με κανέναν. Ούτε με τη μαμά μου ούτε με τον μπαμπά μου ούτε με την αδερφή μου, ούτε με τον καλό μου, δεν έχω όρεξη!» είπε.

Εντωμεταξύ δείτε και το spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!

My Style Rocks: Έκανε το αδιανόητο στον ΣΚΑΙ! Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν για «σεισμό»

Το My Style Rocks έκανε το αδιανόητο στον ΣΚΑΙ! Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν για «σεισμό» και σας τα έχουμε όλα αναλυτικά, όπως κάθε μέρα! Τι έδωσε το δυναμικό κοινό;

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ ξεκάθαρα τα... σπάει αφού για μια ακόμα φορά, έστειλε το κανάλι στα κόκκινα! Σήμερα, δε, με το gala, αναμένεται να σαρώσει ακόμα περισσότερο και εμείς πρώτοι σας γράψαμε ποια φεύγει.

Στα νούμερα τηλεθέασης χτες, το My Style Rocks απογειώθηκε και έκανε σε τέταρτο έως και 17.3%! Παρόλα αυτα την πρωτιά πήρε ο Χρηστος Φερεντίνος με το Deal! Δείτε τα τέταρτα αναλυτικά:

10.8
9.9
17.1
17.3
16.6
13.4
17
15.5
13
14.3
17.3

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό:

Απογευματινή ζώνη

STAR: ELIF 8,3
ΣΚΑΙ: My Style Rocks 14.7

ΑΝΤ1: Still Standing 15.1

OPEN: Ένας για όλους 5.7

ALPHA: Deal 16.2