Νίκος Αποστολόπουλος: "Αδειάζει" Στέλιο Κουδουνάρη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Τα σχόλια "καρφιά"!

Νίκος Αποστολόπουλος:

"Αδειάζει" Στέλιο Κουδουνάρη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Νίκος Αποστολόπουλος, χωρίς ενδοιασμούς! Ο ίδιος είπε δημόσια την προσωπική του γνώμη για τους νέους κριτές!

Μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο ο ίδιος δεν δίστασε να σχολιάσει τους κριτές αγαπημένων ριάλιτι και να τους "βάλει" στον τοίχο!

Χαρακτηριστικά είπε, «Η Έλενα Χριστοπούλου, λόγω των πρακτορείων μοντέλων έχει εξασκηθεί το μάτι της. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέρει από μόδα; Από πού; Ας λέει ότι είναι κάτι. Κι εγώ λέω ότι είμαι ο νέος Πάπας. Και όλες αυτές οι γελοίες που κάνουν τους κριτές στην τηλεόραση έχουν και άποψη. Εγώ δεν είδα καμία να φοράει τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη και να κάνει καριέρα. Ποια καριέρα έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με δουλεύεις; Δεν την ξέρει ούτε η μάνα της».

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο.

Έχετε δει ωστόσο το σπίτι του; Aν όχι χάνετε!

Νίκος Αποστολόπουλος: Η απίστευτη ατάκα απέναντι στο Δημήτρη Μακαλιά! Τα σκληρά λόγια που αντάλλαξαν on camera.. (Βίντεο)

Αφορμή στάθηκε πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Αποστολόπουλου.

Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη στο σημερινό "Τι λέει;" του Alpha βρέθηκε ο πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πένθος στην Ελληνική showbiz! Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός!

Τότε, ο ίδιος απευθύνθηκε με έντονο ύφος προς το συμπαρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Μακαλιά, αναφορικά με τη δήλωση που είχε κάνει για τα ρατσιστικά σχόλια.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος τον ρώτησε ευθέως γιατί τον είπε "ρατσιστή" και τότε ο Δημήτρης Μακαλιάς του απάντησε ανοιχτά: “Σας είπα ρατσιστή γιατί κάνατε ένα ρατσιστικό σχόλιο το οποίο πιστεύω ότι το είπατε για να γίνει ντόρος”.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Στεργιανού: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της! Δείτε το νέο hair look της!

Τότε ο σχεδιαστής του απάντησε:“Δεν είμαι καθόλου ρατσιστής. Αν κοιτάξεις πίσω στην καριέρα μου, θα δεις ότι εγώ δεν είμαι καθόλου...”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...