Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε στην κορούλα της ροζ ρούχα! Την έχει κάνει από τώρα... μοντέλο!

Η τρυφερή φωτογραφία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε στην κορούλα της ροζ ρούχα! Την έχει κάνει από τώρα... μοντέλο!

Ροζ ρούχα φόρεσε στην κορούλα της η Δούκισσα Νομικού και θα «λιώσετε» με την εικόνα. Την έχει κάνει από τώρα και εκείνη μοντέλο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο τα δυο της παιδάκια, περνάει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής.

Ειδικά μετά τον ερχομό της κορούλας της η οικογενειακή της ευτυχία έχει ολοκληρωθεί και λατρεύει να περνάει όμορφο οικογενειακό χρόνο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί πολλές στιγμές με τα παιδάκια. Σε μια από τις πρόσφατες είδαμε να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, την οποία είχε ντύσει με ροζ ρουχαλάκια.

«Έχω την εντύπωση πως εμείς οι δύο θα γίνουμε κολλητές», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δούκισσα Νομικού κόρη ρούχα

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της έχει μόνο 3 έπιπλα, κι όμως, είναι το αγαπημένο της, αφού εκεί περνάει χρόνο με την κορούλα της.

Δούκισσα Νομικού: Το δωμάτιο της κόρης της είναι σε ροζ χρώμα! Το αντικείμενο πάνω από την κούνια θα σε «μαγέψει»!

Η Δούκισσα Νομικού στο δωμάτιο της κόρης τα έχει όλα σε ροζ χρώμα. Πάνω από την κούνια το αντικείμενο που έχει τοποθετήσει θα σε «μαγέψει».

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η παρουσιάστρια - μοντέλο, ειδικά από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μνα συνδυάσει άψογα και την καριέρα της, καθώς πλέον σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα, τα οποία έχει εμπνευστεί από το γάμο της.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού μας έχει δείξει και έναν από τους αγαπημένους της χώρους στο σπίτι. Το δωμάτιο της κορούλας της, το οποίο έχει όλο ροζ και λευκό χρώμα, ενώ πάνω από την κούνια της έχει βάλει κουρτίνα δίνοντας ένα πιο "πριγκιπικό" ύφος.

Δούκισσα Νομικού κόρη δωμάτιο

Δούκισσα Νομικού: Πήρε καρότσι για την κόρη της, με λευκό σορτσάκι! Το παπούτσι έκανε την διαφορά...

Η Δούκισσα Νομικού πήρε καρότσι για την κόρη της, με λευκό σορτσάκι! Το παπούτσι έκανε την διαφορά και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της!

Η καλλονή Δούκισσα, είναι ακόμα πιο όμορφη μετά τις γέννες της αλλά και... κατά την διάρκεια!

Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram από την μέρα που πήρε να πάρει το καρότσι της κόρης της. Η ίδια, προφανώς το καλοκαίρι, είχε βάλει ένα λευκό σορτσάκι με ολόισια σανδάλια! Τα πόδια της ήταν καλλίγραμμα και το γεγονός ότι η Δούκισσα Νομικού, δεν φόρεσε κάποιο παπούτσι με τακούνι, έκανε όλη την διαφορά!

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό της αποκαλύφθηκε! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Εξάλλου είναι η σχεδόν η μόνη που θα υποστήριζε τέτοια εμφάνιση! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού σορτσάκι