Πανικός στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα! Ο Τρύφωνας Σαμαράς του πέταγε ό, τι έβρισκε μπροστά του!

Η φάρσα που τον έβγαλε από τα ρούχα του!

Πανικός στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα! Ο Τρύφωνας Σαμαράς του πέταγε ό, τι έβρισκε μπροστά του!

Πανικός επικράτησε για ακόμη μία φορά στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα, «Best Friend's Fear», με το θύμα αυτή τη φορά να είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς. Μόλις είδε τον παρουσιαστή, άρχισε και του πέταγε ό, τι έβρισκε μπροστά του!

Ένας φίλος του κομμωτή, τον έπεισε να πάει σε μία βίλα προκειμένου να χτενίσει μία κοπέλα η οποία βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πήγε στο σπίτι και έμεινε κάποια στιγμή μόνος του με την κοπέλα, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν ανταποκρινόταν.

Αφού τον έπιασε πανικός, μπήκε στο σπίτι τόσο ο αδερφός της κοπέλας όσο και ο Σάββας Πούμπουρας, με τον κομμωτή να πετάει στον παρουσιαστή ό, τι έβρισκε εκείνη την ώρα μπροστά του!

Πανικό είχε προκαλέσει και η Βίκυ Σταυροπούλου βέβαια, με την φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας την προηγούμενη εβδομάδα!

Τρύφωνας Σαμαράς: "Αδειάζει" την Άντζελα Δημητρίου! «Τη φοβάμαι λίγο...»!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δε διστάζει λεπτό και "αδειάζει" δημόσια την Άντζελα Δημητρίου για τον χαρακτήρα της! «Τη φοβάμαι λίγο»!

Ο αγαπημένος κομμωτής ανακοίνωσε πως θα πάρει μέρος στο νέο show του Open, «Just the 2 of us» και μεταξύ άλλων σχολίασε και τη συμμετοχή της λαίδης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» σχολίασε:

«Η Άντζελα είναι λίγο καυστική, τη φοβάμαι λίγο. Την έχω βάλει και στο ημερολόγιο μου. Τη χτένιζα τότε μία περίοδο, δηλαδή γύρω στις 15 μέρες μέχρι τότε αντέξαμε».

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια θα είναι στην κριτική επιτροπή του show!

Σάββας Πούμπουρας: «Έκρηξη» για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη στο κανάλι του;

«Έκρηξη» για τον παρουσιαστή και δείτε τι συνέβη στο κανάλι του! Ο Σάββας Πούμπουρας προκάλεσε χαμό στον ΑΝΤ1! Τα νούμερα τηλεθέασης είναι «φωτιά»!

Ο ίδιος, έκανε πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή, για την οποία πρώτοι σας είχαμε γράψει τις εξελίξεις! Το Best Friend's fear, σάρωσε κανονικά στον ΑΝΤ1 και στο κανάλι έχουμε πανηγύρια!

Για να καταλάβετε για τι ποσοστά μιλάμε, έφτασε σε τέταρτο μέχρι και το 38,4%! Δείτε τα αναλυτικά:

37.2
38.4
32.5
35.9

Σε σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό η εκπομπή έκανε 36%!