Diana: Αυτό είναι το πρόσωπο του άνδρα που με μια εικόνα της «πλούτισε»! Είχε φέρει αναστάτωση στο Buckingham!

Η αποκάλυψη πολλά χρόνια μετά το θάνατο της!

Diana: Αυτό είναι το πρόσωπο του άνδρα που με μια εικόνα της «πλούτισε»! Είχε φέρει αναστάτωση στο Buckingham!

Αυτό είναι το πρόσωπο του άνδρα που με μια εικόνα της Diana «πλούτισε». Η αποκάλυψη που είχε γίνει τότες είχε φέρει αναστάτωση στο Buckingham.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης αποκάλυψε στο Happy Day πως από μία φωτογραφία που την έβγαλε ένας φωτογράφος του, στην Ύδρα, πήρε τόσα χρήματα που μπόρεσε και δημιούργησε τον εκδοτικό του οίκο.

«Είχα την τύχη, όταν ήμουν στην Ύδρα, να με ειδοποιήσει ο φωτογράφος του νησιού που έβγαζε τους ανθρώπους που έβγαιναν από τα κρουαζιερόπλοια, ότι είναι η Νταϊάνα στο λιμάνι. Ήμουν σε μια παραλία, δεν ξέρω πώς πήγα, κολυμπώντας, με ελικόπτερο… Όταν έφτασα είχε φύγει η Νταϊάνα, αλλά αυτός την είχε φωτογραφίσει. Με αυτή τη φωτογραφία που έγινε εξώφυλλο στη Sun, στην Daily Mail.. με τα χρήματα από αυτές τις πωλήσεις, μπόρεσα και έκανα τον εκδοτικό οίκο», είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Τότε με την αποκάλυψη της φωτογραφίες είχε έρθει αναστάτωση στο Buckingham.

Σκάνδαλο είχε φέρει στο Buckingham η είδηση πως οι γονείς της Diana χώρισαν όταν ήταν 7 ετών και είχε γίνει μια αποκάλυψη για κακοποίηση.

Σεισμός στο Buckingham! Η άγνωστη σχέση του Κάρολου και της Diana! Δεν ήταν μόνο σύζυγος της...

Η άγνωστη σχέση του Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana τότε προκάλεσε σεισμό στο Buckingham! Η αλήθεια όμως είναι ότι η αποκάλυψη ότι δεν ήταν μόνο σύζυγος της προκαλεί σοκ μέχρι και σήμερα!

Η πριγκίπισσα Diana όπως είναι ήδη γνωστό γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της μεγαλύτερης αδερφής της, Σάρα. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Σάρα ήταν για λίγο καιρό ζευγάρι στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, κι έτσι τον γνώρισε η Diana.

«Εγώ τους σύστησα» είχε πει η Σάρα. Οι δύο αδερφές ήταν πολύ δεμένες και συχνά ταξίδευαν μαζί, μέχρι τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Η ίδια είχε δηλώσει πως η Σάρα ήταν «το μόνο πρόσωπο που μπορώ να εμπιστευτώ».

Αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος όμως είναι ότι η Diana και ο Κάρολος ήταν, στην πραγματικότητα, μακρινοί συγγενείς.

Ήταν 16α ξαδέρφια, μακρινοί απόγονοι του βασιλιά Ερρίκου του 7ου. Όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που είναι συγγενής με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον. Συγκεκριμένα, είναι 12α ξαδέρφια από τον Σερ Τόμας Λέιτον.

Δείτε επίσης το περιστατικό που έκανε και "βούιξε" το Buckingham! Η θαμμένη ιστορία που "καίει" την Diana και την οικογένεια της! Γι' αυτό δεν την ήθελε η Ελισάβετ!