Ανδρέας Γεωργίου: Ο «Αχιλλέας» από το Μπρούσκο ποζάρει με φλογερή κοκκινομάλλα στο πλευρό του! «Σε λατρεύω»

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram!

Ανδρέας Γεωργίου: Ο «Αχιλλέας» από το Μπρούσκο ποζάρει με φλογερή κοκκινομάλλα στο πλευρό του! «Σε λατρεύω»

Ο Ανδρέας Γεωργίου πόζαρε με φλογερή κοκκινομάλλα. Ο «Αχιλλέας» του Μπρούσκο μάλιστα της έγραψε σε «λατρεύω».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος πόζαρε μαζί με την assistant director του στο Instagram και της έκανε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Οι δυο τους από ότι καταλαβαίνουμε διατηρούν άψογες σχέσεις και αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο. «Η Μαθά μου @maria.matha !!! Από αυτά τα πολύ ωραία δώρα της ζωής!! Σε λατρεύω!!! #assistantdirector» ήταν το τρυφερό του σχόλιο στην φωτογραφία που ανέβασε.

Δείτε την ανάρτηση του:

Την αυτοκινητάρα του την έχετε δει; Έχει δερμάτινα καθίσματα και είναι... "θηρίο". και... έχουμε φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Στο σαλόνι του ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο έχει μαύρο μαύρο καναπέ! Τον πήρε ο ύπνος με τα αδέρφια του...

Ο Ανδρέας Γεωργίου που γνωρίσαμε στο Μπρούσκο έχει στο σαλόνι του σπιτιού του μαύρο καναπέ. Εκεί τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ευρέως γνωστός μέσα από το Μπρούσκο, η οποία ήταν δική του σειρά και είδε μεγάλη επιτυχία και εκτός Ελλάδος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε μια από αυτές τις στιγμές είδαμε το σαλόνι του σπιτιού του.

Στο μαύρο καναπέ του, τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του, έχοντας στην αγκαλιά τους... πίτσες.

Μπρούσκο: Η γιαγιά "Ανδριανή" του Ανδρέα Γεωργίου στην σειρά, συγκλόνισε - «Θεέ μου σε παρακαλώ πάρε με»!

Συγκλόνισε η γιαγιά "Αριάδνη" του Ανδρέα Γεωργίου στην σειρά Μπρούσκο. «Θεέ μου σε παρακαλώ πάρε με», προσεύχεται κάθε βράδυ.

Μία συγκλονιστική συνέντευξη είχε παραχωρήσει από το κέντρο Φροντίδας ηλικιωμένων όπου διέμενε η μεγάλη Κύπρια ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου.

Η συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή του Οmega "Έλα να δεις", και μίλησε για όλα. Εξήγησε πως ο σύζυγος της πήρε την απόφαση να την πάρει και να μετακομίσουν στην Αφρική για τέσσερα χρόνια, αφήνωντας τα τρία τους παιδιά στην Κύπρο, αλλά και την απόφαση της να μένει σε Κέντρο Φιλοξενίας ενώ συγκλονιστική ήταν η παραδοχή της ότι προσεύχεται να την πάρει ο Θεός κοντά του.

«Κάθε βράδυ που κάνω την προσευχή μου παρακαλώ τον Θεό να με πάρει κοντά του όσο πιο σύντομα γίνεται» είπε μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά ειπώθηκαν, πριν πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά 8 Λέξεις.

Ο "Αχιλλέας" από το Μπρούσκο μπήκε στην κουζίνα για τα μάτια μιας γυναίκας! Οι αγκαλιές πάνω από τον τεράστιο πάγκο!

Οι αγκαλιές που έδωσε ο τηλεοπτικός "Αχιλέας" από το Μπρούσκο πάνω από τον τεράστιο πάγκο! Μπήκε στην κουζίνα για τα μάτια μιας γυναίκας!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Ανδρέας Γεωργίου έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά «Μπρούσκο».

Ο Ανδρέας Γεωργίου αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί τα γυρίσματα της νέας του σειράς «8 Λέξεις». Σε λίγα επεισόδια της σειράς συμμετείχε και η γνωστή σε όλους μας «Μπρουκ», Κάθριν Κέλι Λανγκ.

Έτσι, ήρθε και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να «παίξει» στη θρυλική σειρά «Τόλμη και Γοητεία». Επομένως, βρέθηκε μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Κούλλη Νικολάου στην Καλιφόρνια.

Ο ίδιος όπως μας έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, οργανώθηκε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι της Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία τους υποδέχτηκε θερμά.

Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου θα προβληθούν στις αρχές του 2020, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει, λόγω συμβολαίου, λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπα από την όμορφη αυτή βραδιά στο σπίτι της, στο Instagram, να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό των Ελλήνων ηθοποιών. «Ξαναβρεθήκαμε!! Τι καλά που έχω εδώ τον Ανδρέα, τον Κούλλη, τον Μάριο, οι οποίοι ήρθαν από την Ελλάδα», έγραψε η «Μπρουκ».

Επιπλέον, τον είδαμε να μπαίνει στην κουζίνα του σπιτιού της για τα μάτια της Κάθριν Κέλι Λάγνκ και όπως μπορέσαμε να δούμε έχει μια πάρα πολύ μεγάλη κουζίνα και έναν τεράστιο πάγκο!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ανδρέας Γεωργίου Μπρουκ

Ανδρέας Γεωργίου Μπρουκ

Μπρουκ κουζίνα Ανδρέας Γεωργίου Μπρούσκο 8 Λέξεις