Αθήνα Οικονομάκου: Κάθισε στο κρεβάτι της και κοίταξε την υπέροχη θέα! Ο Μιχόπουλος «τράβηξε» το στιγμιότυπο!

Γύρισε την πλάτη της στον φακό!

Αθήνα Οικονομάκου: Κάθισε στο κρεβάτι της και κοίταξε την υπέροχη θέα! Ο Μιχόπουλος «τράβηξε» το στιγμιότυπο!

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε κάτι πολύ άνετο και κάθισε στο κρεβάτι της! Κοίταξε την υπέροχη θέα που έχει από το παράθυρό της και ο αγαπημένος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, «τράβηξε» από πίσω της το στιγμιότυπο!

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή μέσα στη μέρα και έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την ώρα που ξυπνάει!

Κοιτάζοντας την υπέροχη θέα από το δωμάτιο της, και με δύο κούπες καφέ μπροστά της, η Αθηνά Οικονομάκου έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα για καλημέρα στον κόσμο του Instagram!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο μαύρο τοπ που φόρεσε και κοστίζει μόλις 55 ευρώ!

Αθηνά Οικονομάκου: Πέταξε το παντελόνι της και ξάπλωσε στο κρεβάτι! Ο Μιχόπουλος τράβηξε το στιγμιότυπο!

Η Αθηνά Οικονομάκου, πέταξε αποφασιστικά το παντελόνι της και ξάπλωσε αμέσως στο κρεβάτι της και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φίλιππος Μιχόπουλος τράβηξε το υπέροχο στιγμιότυπο, με την ηθοποιό να χαμογελάει πιο πλατιά από ποτέ!

Η γνωστή ηθοποιός έχει δείξει πως είναι ένα άτομο χωρίς κόμπλεξ και έτσι δε δίστασε να ποζάρει με το εσώρουχό της στο κρεβάτι της!

Μάλιστα κάνοντας μία άσκηση γυμναστικής, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο καιρό έχει να κάνει γυμναστική, προκαλώντας σοκ, μιας και το σώμα της είναι αλάνθαστο!

«Αν και έχω να γυμναστώ πάνω από 2,5 χρόνια (πρίν μείνω έγκυος) κάπως το παλεύω ακομα.. Στόχος μου όμως για το 2020 είναι να εντάξω στο πρόγραμμά μου 2-3 ώρες γυμναστική την εβδομάδα! Για να δούμε..θα τα καταφέρω? Περιμένω σχόλια σας για είδη άσκησης που μου προτείνετε να ξεκινήσω» έγραψε η ηθοποιός!

Σας βρήκαμε επίσης και το αγαπημένο της μωβ πουλόβερ που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!

Αθηνά Οικονομάκου: Ξάπλωσε σε κρεβάτι με κατάλευκα σεντόνια! Η θέα από το δωμάτιο της "κόβει" την ανάσα!

Σε κρεβάτι με κατάλευκα σεντόνια ξάπλωσε η Αθηνά Οικονομάκου και η θέα από το δωμάτιο της "κόβει" την ανάσα από τις διακοπές της.

Η ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει ξένοιαστες στιγμές εκτός Ελλάδος και οι φωτογραφίες της είναι "μαγευτικές".

Πριν λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικές στιγμές από την καθημερινότητα της στην Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, μας έδειξε και το εσωτερικό του δωματίου της στο ξενοδοχείο, το κρεβάτι της με τα κατάλευκα σεντόνια το ζηλέψαμε. Αυτή την φωτογραφία της από το ταξίδι της την έχετε δεις. Πόζαρε και παρέδωσε μαθήματα μόδας.

Αθηνά Οικονομάκου δωμάτιο κρεβάτι

Ξενοδοχείο Νέα Υόρκη