Καφέ της Χαράς: Η ανακοίνωση έγινε! Θα δούμε την επιστροφή του πιο δυνατού προσώπου!

Το αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας!

Καφέ της Χαράς: Η ανακοίνωση έγινε! Θα δούμε την επιστροφή του πιο δυνατού προσώπου!

Η μεγάλη ανακοίνωση που περίμεναν όλοι για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» έγινε! Σε λίγο καιρό θα δούμε την επιστροφή του πιο δυνατού προσώπου στη σειρά!

Η αγαπημένη σειρά έχει μπει για τα καλά και πάλι στην καθημερινότητά μας και φροντίζει να μας κρατάει κάθε βδομάδα σε αγωνία με τις εξελίξεις!

Δεν είναι άλλωστε τυχαία τα τρελά νούμερα τηλεθέασης που κάνει κάθε Παρασκευή!

Έτσι, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, σε λίγο καιρό θα δούμε να μπαίνει ξανά στη σειρά ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Σοφία Μουτίδου, που υποδύεται την δασκάλα.

«Η δασκάλα θα μπει. Την Σοφία την θέλω οπωσδήποτε και, μάλιστα, αυτό έγινε με ένα πολύ έντονο δικό μου "θέλω", γιατί ο ρόλος ουσιαστικά είχε τελειώσει. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει, εφόσον μπήκε στο ψυχιατρείο τελειώνοντας. Πλην, όμως, η Σοφία είναι η Σοφία» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Καφέ της Χαράς: Έκτακτη ανακοίνωση από την «Βάλια»! Την «χτύπησε» κι εκείνη η...

Μια έκτακτη ανακοίνωση «έσκασε» από την «Βάλια» του «Καφέ της Χαράς»! Την «χτύπησε» κι εκείνη η....

Η ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήσαμε, η Έφη Ρασσιά, όπως είναι το πραγματικό της όνομα σύντομα θα την ξαναβρεθεί στην τηλεόραση και στο remake της σειράς!

Η νεαρή ηθοποιός με μια έκτακτη ανακοίνωσε που «έβγαλε» στους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε πως την «χτύπησε» κι εκείνη η μάστιγα της διαδικτυακής απάτης και έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στο Instagram, που την παριστάνει και δεν είναι πραγματικός.

Έτσι λοιπόν, η Έφη Ρασσιά έγραψε χαρακτηριστικά:

«Επειδή με ενημέρωσαν ότι κυκλοφορεί λογαριασμός στο Instagram με το όνομά μου, αν το δείτε να ξέρετε ότι δεν είναι δικός μου, προσωπικά έχω μόνο Facebook!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Έφη Ρασσιά Βάλια Καφέ της Χαράς