Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της που προκαλεί ανατριχίλα! «Κι ας μην είσαι εδώ...»

Ραγίζει καρδιές!

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της που προκαλεί ανατριχίλα! «Κι ας μην είσαι εδώ...»

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της, που προκαλεί ανατριχίλα! «Κι ας μην είσαι εδώ» έγραψε η παρουσιάστρια.

Η μητέρα της Μαρίας Ηλιάκη έχει φύγει από τη ζωή και με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Έτσι με μία φωτογραφία από το παρελθόν έγραψε:

«είναι που σου άρεσε να γελάω..γι’αυτο και δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ...χρόνια πολλά μαμα...κι ας μην είσαι εδώ...είσαι μέσα μου...».

Η Μαρία Ηλιάκη έχει πλέον αλλάξει τη ζωή της 180 μοίρες και έχει κάνει μία μεγάλη αλλαγή πάνω της!

Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει ανοικτά και αποκαλύπτει αν είναι έγκυος!

Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά και αποκαλύπτει αν είναι έγκυος!

Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν για τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη και την πιθανή εγκυμοσύνη της.

Μαρία Ηλιάκη: Έκανε αποκάλυψη σοκ on camera για τον... κρυφό της γάμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφορμή στάθηκε μία δήλωση που έκανε η ίδια πριν από λίγες μέρες. «Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε», είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση η Μαρία Ηλιάκη. Μιλώντας ωστόσο στην κάμερα της εκπομπή του Star ξεκαθάρισε πως δεν είναι παντρεμένη ενώ έδωσε πολλά στοιχεία για τη σχέση της.

«Δεν έχω παντρευτεί και δεν είμαι έγκυος. Εγώ είπα να βγω ένα βράδυ να δω μια καινούργια συλλογή ρούχων και θα με ρωτήσουν αν παντρεύτηκα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο να απαντήσω με αυτό τον τρόπο. Που να φανταστώ τι θα γινόταν μετά. Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Εμένα μου φάνηκε αστείο να απαντήσω έτσι. Μάλλον δεν ήταν τόσο χιουμοριστικό και κάποιοι το εξέλαβαν λάθος. Είμαστε σε καλό δρόμο, όταν παντρευτώ θα σας το πω. Δεν ξέρω αν σας το πω πριν ή μετά τον γάμο. Δεν θέλω να έχετε άγχος, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο ήταν ο μπαμπάς μου και με ρώτησε αν παντρεύτηκα και του λέω “Μπαμπά δεν θα το ήξερες;”. Όταν δεν έχω υποχρεώσεις εδώ, μπορεί να κάτσω 15 ημέρες στην Ελβετία. Είμαι σε ένα αεροπλάνο, πηγαινοέρχομαι»!