Τατιάνα Στεφανίδου: Το τζάκι στο σαλόνι της βγήκε από... παραμύθι! Τα ροζ λουλούδια τραβούν την προσοχή!

Η εντυπωσιακή φωτογραφία από μέσα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Το τζάκι στο σαλόνι της βγήκε από... παραμύθι! Τα ροζ λουλούδια τραβούν την προσοχή!

Το τζάκι στο σαλόνι του σπιτιού της Τατιάνας Στεφανίδου είναι λες και βγήκε από... παραμύθι. Τα ροζ λουλούδια στο τραπεζάκι τραβούν την προσοχή.

Η παρουσιάστρια έχει διακοσμήσει το εσωτερικό του σπιτιού της με έπιπλα σε ανοιχτές αποχρώσεις, όπως και τους τοίχους του.

Είναι το δικό της «παλάτι» και θέλει όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να χαλαρώνει με την οικογένεια της, μακριά από όλους και από όλα.

Στο σαλόνι της έχει ένα απίστευτο τζάκι το οποίο λόγω των χρωμάτων του μοιάζει λες και βγήκε από παραμύθι, όπως μοιάζει και ένα από τα υπνοδωμάτια που διαθέτει. Μάλιστα, τα λουλούδια που έβαλε πάνω στο τραπεζάκι της «έκλεψαν» την προσοχή.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου: Το σαλόνι της είναι μες στο λευκό και το μπεζ! Ο καναπές που θες να «βουλιάξεις» μέσα...

Το σαλόνι της Τατιάνας Στεφανίδου είναι μες στο λευκό και το μπεζ! Ο καναπές που θες να «βουλιάξεις» μέσα και προσφέρεται για πολλές ξάπλες!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το καλό της γούστο και η διακόσμηση στο σπίτι της, το αντικατοπτρίζει και με το παραπάνω! Η Τατιάνα Στεφανίδου, το έχει διακοσμήσει με λευκούς και μπεζ τόνους και ο καναπές της είναι ονειρικός.

Η ίδια, μετά από μια απαιτητική μέρα στην δουλειά, επέστρεψε σπίτι της και πήρε αγκαλιά τον σκυλάκο της! Ξάπλωσαν μαζί στον καναπέ και η Τατιάνα δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Instagram. Εμείς, εστιάσαμε στο μπεζ χαλί της αλλά και τον τεράστιο καναπέ της που όσο και να δεις, δεν μπορείς να προσπεράσεις... Ιδού λοιπόν:

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν φαντάζεστε τι έχει στο σαλόνι της! Το σχόλιο για το... «χρήμα»!

Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το... «χρήμα»! Δεν φαντάζεστε τι έχει στο σαλόνι της!

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι μία από τις πιο καλόγουστες γυναίκες της ελληνικής showbiz και αυτό το βλέπουμε από τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και από την διακόσμηση του σπιτιού της, που έχει επιμεληθεί η ίδια!

Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους και δείχνει κάποιες από τις αγαπημένες της γωνιές και αντικείμενα ενώ αποδεικνύει πως υπάρχει απλότητα ακόμα και σε μια υπερπολυτελή κατοικία.

Έτσι λοιπόν πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία γωνία από το σαλόνι της που έχει διακοσμήσει φυσικά η ίδια και μας εντυπωσίασε και η γωνία αυτή, αλλά και το σχόλιο που έκανε!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα! Η αισθητική είναι τρόπος ζωής. Ένα αρωματικό τσάι σε ένα καλόγουστο φλιτζάνι αρκεί για να μου φτιάξει την πρωινή μου διάθεση! Και για αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι όλα κινούνται γύρω από το χρήμα, είναι αγορασμένα από μεγάλη οικονομική αλυσίδα!»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάστρια σπίτι σαλόνι

Δείτε επίσης τον εκπληκτικό καναπέ που έχει στο σαλόνι της!