My style rocks: Αναγνωρίζεται ποια είναι; Πλέον είναι ξανθιά και σχολιάζεται όσο καμία άλλη καθημερινά στις οθόνες μας!

Δεν πάει το μυαλό σας!

My style rocks: Αναγνωρίζεται ποια είναι; Πλέον είναι ξανθιά και σχολιάζεται όσο καμία άλλη καθημερινά στις οθόνες μας!

Αναγνωρίζεται ποια παίκτρια του My Style Rocks είναι; Πλέον είναι ξανθιά και σχολιάζεται όσο καμία άλλη καθημερινά στις οθόνες μας.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η παίκτρια του show πριν λίγα χρόνια είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα από ότι είναι σήμερα.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πλαστικές

Με μακριά μαύρα μαλλιά και μαύρα έντονα φρύδια ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Πλέον είναι ξανθιά, με άλλο σχήμα φρυδιών και χρώμα και πιο διαφορετική από ποτέ.

Η ίδια μέχρι στιγμής σχολιάζεται όσο καμία άλλη παίκτρια, λόγω τον στυλιστικών επιλογών που έχει διαλέξει να κάνει στο παιχνίδι.

Η παίκτρια πριν λίγα χρόνια είχε δώσει και μάχη με τον καρκίνο και είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό μετά την συμμετοχή της στα Playmate.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καρκίνος

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το Twitter πήρε "φωτιά" από... ατάκες τύπου "Ο Γαβαλάς είπε στην εγγονή του Τσοχατζόπουλου ότι ξέρει τον παππού της από την φυλακή ή όχι ακόμη;"

My Style Rocks: "Πανικός"! Βγήκαν τα "μαχαίρια"! Η σκληρή κριτική που τους άφησε άφωνους! "Δεν καταλαβαίνω ποτέ..."

"Δεν καταλαβαίνω ποτέ τι φοράς!" "Πανικός" στο πλατό του My Style Rocks για ακόμη μια φορά! Βγήκαν τα "μαχαίρια", και η σκληρή κριτική "έπεσε" σαν κεραυνός τόσο από τις κοπέλες, όσο και από την κριτική επιτροπή που τους άφησε άφωνους!

Η Βασιλική Σουλάνη, ήταν η παίκτρια που τα "άκουσε" για ακόμα μια φορά και δίχασε το στούντιο!

Ο Κουδουνάρης της είπε χαρακτηριστικά, «Δεν μπορώ να το πιάσω από πουθενά, είναι εντυπωσιακά χάλια», με εκείνη να του απαντά «Ρε παιδιά, τόσο χάλια… μου έρχεται να βάλω τα κλάματα». Ενώ μια άλλη διαγωνιζόμενη της είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι φοράει.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο.

Εντωμεταξύ δείτε και το spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!